0

Με κεκτημένη ταχύτητα από το 7×7 πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στην πάντα αφιλόξενη για εκείνον Λαμία. Δεν έχει καλές αναμνήσεις από εκεί. Ωστόσο, φέτος έχει τον τρόπο να περνάει ακόμη και από έδρες που είχε καιρό να το κάνει.

Το μήνυμα που στέλνει διαρκώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το καλό ξεκίνημα της ομάδας του είναι ένα. «Κάθε ματς και τελικός», λέει και αυτό πλέον το ασπάζονται όλοι στο κλαμπ. Είναι πολύ νωρίς για να γίνουν άλλου τύπου συζητήσεις. Τώρα κάτι τέτοιο δεν θα βοηθούσε κανέναν εντός της ομάδας.

Το κίνητρο κάθε φορά είναι η νίκη στο παιχνίδι που ακολουθεί. Αυτό θέλει και τώρα ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λαμία. Χωρίς να κοιτάει βαθμολογίες, αποστάσεις και σερί, τον νοιάζει το τρίποντο.

Ο Κουρμπέλης πήρε την αρχηγική απόφαση να βρεθεί στο πλάι των συμπαικτών του. Δεν είναι καλά, αλλά ήθελε να ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα. Δύσκολα θα αγωνιστεί. Ωστόσο, έχει αποδείξει και στο διάστημα που ήταν τραυματίας πως θέλει να είναι κοντά στους υπόλοιπους.

Το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Τσέριν. Ο Σλοβένος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε και λογικά θα παίξει στο πλάι του Πέρεθ. Μπερνάρντ, Αϊτόρ και Παλάσιος θα είναι η τριπλέτα πίσω από τον Ιωαννίδη. Τραυματίας παραμένει, άλλωστε, ο Σπόραρ, όπως και ο Κώτσιρας.

Για το δεξί άκρο της άμυνας ο Σάντσες είναι το φαβορί, αλλά υπάρχει μία σκέψη να πάρει και ο Βαγιαννίδης την ευκαιρία του. Το πρόβλημα με τον Αργεντινό είναι πως δεν μπορεί να συνεισφέρει επιθετικά. Κρατάει τη θέση του, είναι σοβαρός στα μετόπισθεν, αλλά δεν βγαίνει μπροστά όπως ο Κώτσιρας. Στο τελευταίο ο Βαγιαννίδης έχει την ευχέρεια να δώσει λύσεις.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Απαγόρευση από Αστυνομία για οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Παναθηναϊκού και απάντηση της Θύρας 13!

Previous article

Το πρώτο επίσημο έγγραφο των εγκαινίων στο Βοτανικό! (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.