0

Η Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας εξέδωσε ανακοίνωση υπενθυμίζοντας πως δεν υπάρχει δικαίωμα για οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο αυριανό (16/10) ματς με τη Λαμία. Πυρά από την Θύρα 13 κατά Αστυνομίας, Αυγενάκη, αλλά και του Πανουργιά Παπαϊωάννου

Με ανακοίνωσή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, υπενθύμισε πως δεν επιτρέπεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Όλα αυτά ενόψει του αγώνα με τη Λαμία στο «Αθ. Διάκος» που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή (16/10).

Παράλληλα, τονίζεται πως δε θα διατεθούν εισιτήρια απ’ τη γηπεδούχο ομάδα. Κατά συνέπεια είναι σα να γνωστοποιείται πως είναι αδύνατη και η μεμονωμένη μετακίνηση, κάτι που έχει ανακοινώσει και η ΠΑΕ Λαμία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας γνωρίζεται ότι, λαμβάνοντας υπόψη Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, την Κυριακή (16-10-2022) και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Επισημαίνεται ότι, από την γηπεδούχο ομάδα της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964, δεν θα διατεθούν εισιτήρια και η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Θύρας 13 μετά την απαγόρευση:

«Θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην μεγάλη των μπάτσων σχολή, στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ,στον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, στο σωματείο ΠΑΕ Λαμία καθώς και τον πρόεδρο Πανουργία, όπου με υπερβάλλοντα ζήλο δείχνουν τις καλές τους προθέσεις για ένα καλύτερο Ελληνικό ποδόσφαιρο με ελευθερία στις μετακινήσεις οπαδών με γεμάτα γήπεδα, έναντι κλειστών πετάλων και την διεξαγωγή αγώνων μεταξύ συγγενών και φίλων. Οπού φίλοι υπάρχουν και σε συγκεκριμένη ομάδα της οποίας οπαδοί της μπήκαν κανονικά σε πέταλο του γηπέδου της Λαμίας.. Και καλώς έγινε αυτο, αλλά έτσι θα έπρεπε να είναι για όλους και όχι επιλεκτικά ανάλογα με τις σχέσεις προέδρων.
Σε μέρες όπου οι πόλεις θα μπορούσαν να γεμίζουν από κόσμο και να ήταν μια γιορτή!!!.

Όσο θεωρείτε ότι αυτές οι αποφάσεις είναι οι καλύτερες δυνατές(αντί για οργανωμένες μετακινήσεις να γίνονται μεμονωμένες και ανεξέλεγκτες) αντιμετωπίζοντας τους οπαδούς ως εγκληματίες και το πρόβλημα της κοινωνίας , μας επιβεβαιώνεται καθημερινά το πόσο αμερόληπτοι είστε.

Μια ευαισθησία βέβαια που δεν δείχνετε στα πραγματικά προβλήματα και στους πραγματικούς εγκληματίες, παιδεραστές, βιαστές, χαφιέδες, μέσα από καθημερινά σκάνδαλα, διαφθορά, μίζες, ανέχεια, φτώχεια.
Το πρόβλημα στις μέρες μας είναι να είσαι οπαδός, και μάλιστα οπαδός του Παναθηναϊκού!

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ντουέιν Μπέικον: Το σύνθημα που φώναξε στο instagram για τον Παναθηναϊκό και έβαλε φωτιά στους οπαδούς! (Vid)

Previous article

Αρχηγική κίνηση από Κουρμπέλη – Η ατάκα του Ιβάν που όλοι ασπάζονται!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.