0

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν μία από τις μεγαλύτερες εκδρομές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αναμένεται να βρεθούν πάνω από 10.000 φίλοι του «τριφυλλιού», δείγμα της τεράστιας δίψας που υπάρχει στο «πράσινο στρατόπεδο».

Δίψα. Τρέλα, Παροξυσμός. Αυτές οι τρεις λέξεις θα μπορούσαν να περιγράψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού, μετά το 9/9 της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο πρωτάθλημα.

Η «πράσινη» ΠΑΕ πήρε αρχικά 5.000 εισιτήρια από τον Βόλο για το σαββατιάτικο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού, τα «κομμάτια» που διαθέτει στο διαδίκτυο ο θεσσαλικός σύλλογος γίνονται ανάρπαστα από τους φίλους του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με τις πιο μετριοπαθείς εκτιμήσεις, το «τριφύλλι» θα έχει στο πλευρό του πάνω από 10.000 οπαδούς! Από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μία παρουσία που πραγματικά είναι ιστορική για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών-αν όχι την μεγαλύτερη- σε εκτός έδρας αναμέτρηση του πρωταθλήματος. Οι τελικοί του Κυπέλλου είναι μια άλλη, διαφορετική ιστορία και παρόμοια εκδρομή σε «πράσινο» φόντο θα πρέπει να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω, για να την εντοπίσουμε.

Συγκεκριμένα την σεζόν 2003/2004 στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με τον Πανηλειακό στον Πύργο, όπου ο Παναθηναϊκός με νίκη «σφράγιζε» το πρωτάθλημα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το σύνολο του Γιοβάνοβιτς θα αγωνιστεί σε συνθήκες Λεωφόρου, με στόχο το 10/10!

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Οι 2+1 μεταγραφές του Ιανουαρίου

Previous article

Σίγουρα θα ανανεώσει ο Αϊτόρ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.