0

Η απώλεια του Αϊτόρ αναπροσαρμόζει πλήρως το μεταγραφικό σχέδιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον Παναθηναϊκό.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα αναπροσαρμόζει άρδην τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού. Μέχρι πρότινος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκεφτόταν την απόκτηση ενός δεξιού εξτρέμ, για να συμπληρώσει τις επιλογές του με έναν αναπληρωματικό του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Πλέον, με την απώλεια του Ισπανού, ο Γιοβάνοβιτς έχει σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός βασικού ακραίου επιθετικού. Ο οποίος θα σχηματίσει μία ποιοτική τριάδα μαζί με τον Παλάσιος και τον Βέρμπιτς. Ήδη, ο Σέρβος προπονητής δέχεται τις πρώτες εισηγήσεις και συγκεντρώνει πληροφορίες εν όψει του Ιανουαρίου.

Πάντως, στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν είχε σημειωθεί προεργασία, αφού η ολική ρήξη χιαστού του Αϊτόρ δεν ήταν δυνατόν να προβλεφθεί. Ενδεχομένως ο Γιοβάνοβιτς να κοιτάξει ξανά κάποιους παίκτες που είχαν προταθεί το καλοκαίρι και να διαπιστώσει τη διαθεσιμότητα τους.

Ο Αϊτόρ υπολογιζόταν από τον Γιοβάνοβιτς ως εναλλακτική για το «10». Στον συγκεκριμένο ρόλο, από τότε που τραυματίστηκε και ο Αλέξις Τρουιγιέ, έχει απομείνει μόνο ο Μπερνάρ Ντουάρτε. Συνεπώς, εντοπίζεται άλλο ένα κενό που πρέπει να καλυφθεί.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ήδη short-list με box-to-box μέσους, οι οποίοι διακρίνονται στη δημιουργία. Ανάμεσα τους συμπεριλαμβάνεται ο 23χρονος Δανός Γιάκομπ Κρίστινσεν της Νόρτζελαντ και ο 22χρονος Νορβηγός, Γιόχαν Χόβε της Στρόμγκνοσετ. Ωστόσο, δεν έχει ληφθεί απόφαση και το «σκανάρισμα» προτεινόμενων θα συνεχιστεί.

Τέλος, ο δεξιός εξτρέμ που έψαχνε ο Γιοβάνοβιτς ίσως… συγχωνευθεί λόγω των αναγκών. Δηλαδή, θα αναζητηθεί ένας στράικερ, ο οποίος θα κινείται με άνεση στην κορυφή και στα άκρα, για να προστεθεί ως εφεδρεία στην επίθεση και όχι ως εν δυνάμει βασικός.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Toν ήθελε ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, «παίζει» για αντι-Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό!

Previous article

Θα είναι ιστορική η εκδρομή των οπαδών του Παναθηναϊκού στον Βόλο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.