0

Ο Σλοβένος έχει όλα τα στοιχεία για να καλύψει το κενό του Ισπανού.

 

Ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Άρη πέτυχε τον στόχο του, έκανε το 9 x 9 και συνεχίζει μόνος πρώτος. Έχασε όμως, το (υπέρ) πολύτιμο εργαλείο που λέγεται Αϊτόρ. Στο πικ της καριέρας του, υπέστη ρήξη χιαστού χάνοντας το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Θυμίζουμε ο Ισπανός εξτρέμ είναι ο πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος με 8 γκόλ. Βασικό γρανάζι στην “πράσινη” μηχανή.

Εκείνος, όμως που καλείται να αντικαταστήσει επάξια πλέον τον Ισπανό άσο στο βασικό σχήμα είναι Βέρμπιτς. Ο διεθνής Σλοβένος ήταν όλα τα λεφτά και «ξεχώρισε» με την απόδοση του στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Άρη. Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, μπάλα ξέρει, αρκετή μάλιστα. Ωστόσο ο Σλοβένος έχει πάρα πολλά να δώσει. Και για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι διαθέτει πολύ καλά στοιχεία, καθώς ήταν μέσα σε όλες σχεδόν τις φάσεςις. Παρολίγο να σκοράρει εντυπωσιακά. Και βοήθησε την ομάδα επιθετικά. Εξάλλου, από το δικό του πόδι «ξεκίνησε» η φάση του μοναδικού τέρματος του «Τριφυλλιού» με την «χρυσή» κεφαλιά, του ετέρου Σλοβένου Αντράζ Σποράρ στο 92’ του αγώνα.

Η Ποιότητα και τεχνική του; Δεδομένη

Ο Βέρμπιτς, είναι γρήγορος πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, το έχει το γκολ στην καριέρα του. Και αν βρει την στιγμή του, το ρυθμό του μπορεί να δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα.! Το θέμα είναι να εκμεταλλευτεί την τεχνική του, μαζί με τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται… έτσι ώστε να μπορέσει να “κεφαλοποιήσει” την καλή του εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Σλοβένος είναι παίκτης που «μυρίζεται» το γκολ καθώς, στις προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε είχε «σημειώσει» αρκετά τέρματα. Μην ξεχνάμε ότι σκόραρε το παρθενικό του γκολ με το «τριφύλλι» στο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, ανοίγοντας λογαριασμό. Επίσης, άλλο ένα από τα στοιχεία που έχει και πρέπει να εκμεταλλευτεί είναι τα εξαιρετικά στημένα! Αϊτόρ, Μπερνάρ και Βέρμπιτς το παίρνουν πάνω τους…

Ακολουθήστε το Paopantou.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πράσινα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Κάνετε follow στο YOUTUBE του Paopantou, για να δείτε on camera τους πρωταγωνιστές με το “τριφύλλι”. Ακολουθήστε το paopantou στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Στατιστικά στοιχεία Μπέντζαμιν Βέρμπιτς:

NK celje 126 συμμετοχές 36 τέρματα Λέγκια Βαρσοβίας  8 Συμμετοχές
Ντιναμό Κιέβου 121 συμμετοχές 37 τέρματα NK Sampion   6 συμμετοχές
Κοπεγχάγη   99 συμμετοχές  22 τέρματα FC Copenhagen Reserve   Παναθηναϊκός:   1 συμμετοχή   8 συμμετοχές 1 τέρμα
Σύνολο: 369 συμμετοχές 96 τέρματα

ΟΥΕΦΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

Ντιναμό Κιέβου 9 συμμετοχές
FC Κοπενγάχης 5 συμμετοχές
Σύνολο 14 συμμετοχές

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

 

Μπέικον: «Έχω όλο το πακέτο, δεν ήρθα εδώ για… πλάκα» (Vid)

Previous article

Eνωτικό μήνυμα Ντόκεν ενόψει Βόλου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.