0

Mήνυμα αγάπης έστειλε ο Ντόκεν.

Ο γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού Ντόκεν πόσταρε στο instagram του για τη Θύρα 13 και τον πανζουρλισμό που επικρατεί γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα και έστειλε μήνυμα αγάπης προς όλους τους Παναθηναϊκούς. Μάλιστα όπως ανέφερε, η Θύρα 13 θυμίζει άλλες εποχές, όπου μεγαλουργούσε.

Αναλυτικά ανέφερε:

“Σεβασμός στην ομάδα μας.
Όλοι δίπλα της .
Αυτό που ζούμε φέτος είναι κάτι μαγικό. Χρόνια είχα να νιώσω αυτήν την ζωντάνια στον κόσμο αυτήν την θετική αύρα που βγάζει γεμάτη δύναμη ενθουσιασμό αγάπη για την ομάδα. Βλέπω φιγούρες στο πέταλο που είχα να δω χρόνια γυρίζοντας το μυαλό μου πίσω στο 80 λες και δεν πέρασε μια μέρα. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν όμως η τρέλα η αγνή αγάπη για τον Παναθηναϊκό φούντωσε περισσότερο .
Γουστάρω να βλέπω τη νέα γενιά στο πέταλο να τραγουδάει ασταμάτητα έχει τον σεβασμό μου και την τρέλα μου κοντά της και θα την έχει όσο τα μάτια μου είναι ανοιχτά.
Πόσο γουστάρω να βλέπω τις κόρες μου να τραγουδάνε το χόρτο και τον ύμνο μας μαζί μου κάνοντας σχιζοφρένεια με όλο το πέταλο να παραληρεί.
Πάμε ρε Παναθηναϊκαρα μου πάμε όλοι μαζί ενωμένοι μια γροθιά ¨”

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ο Βέρμπιτς είναι άξιος αντικαταστάτης του Αϊτόρ

Previous article

Η ατζέντα του Γιοβάνοβιτς μέχρι τον Ιανουάριο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.