0

«Μάτια» του Τριφυλλιού βρέθηκαν σε παιχνίδια του δανέζικου πρωταθλήματος και κράτησαν αρκετές σημειώσεις με γνωστά και άγνωστα ονόματα που θα απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Η σκανδιναβική αγορά με την ευρύτερη γεωγραφική έννοια του όρου, απασχολεί σοβαρά τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Διότι διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, σε πολύ καλές τιμές και με μεταπωλητική αξία. Για αυτό και έχει τεθεί υπό τα… πράσινα ραντάρ.

Στο πλαίσιο αυτό, στελέχη του Τριφυλλιού ταξιδεύουν στις σκανδιναβικές και τσεκάρουν ποδοσφαιριστές. Με ένα από τα πιο πρόσφατα ταξίδια να πραγματοποιείται στη Δανία στη διάρκεια του Οκτωβρίου.

Ο άνθρωπος του Παναθηναϊκού είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει δια ζώσης έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αρέσει πολύ στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πρόκειται για τον Γιάκομπ Κρίστενσεν, ο οποίος αναγράφεται ψηλά στη λίστα του 60χρονου τεχνικού και θα απασχολήσει τον Ιανουάριο.

Ο Κρίστενσεν είναι ο βασικός box-to-box στην πορεία της Νόρτζελαντ στην κορυφή του δανέζικου πρωταθλήματος. Ο 23χρονος μέσος έχει 13 συμμετοχές (1.105’) στο πρωτάθλημα με 2 ασίστ και δύο 90λεπτα στο Κύπελλο. Έχει απουσιάσει μόλις από μία αγωνιστική, επειδή συμπλήρωσε κάρτες. Επιπλέον, ο Κρίστενσεν είναι υπαρχηγός στη Νόρτζελαντ και φόρεσε δύο φορές το περιβραχιόνιο.

Το σκάουτινγκ δεν περιορίστηκε στον Κρίστενσεν. Ο σκάουτ του Παναθηναϊκού είδε και άλλα παιχνίδια, κρατώντας σημειώσεις για παίκτες που ξεχώρισε. Τα ονόματα τους θα τεθούν υπόψη του Γιοβάνοβιτς, αυτός θα συγκεντρώσει πληροφορίες και θα αποφασίσει.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Η ατζέντα του Γιοβάνοβιτς μέχρι τον Ιανουάριο

Previous article

Χρήστος Κόντης: Από πρώην αντίπαλος, τώρα άνθρωπος-κλειδί του Γιοβάνοβιτς και της εκτόξευσης του Παναθηναϊκού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.