0

Χωρίς τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί σήμερα, Σάββατο 29/10 στις 4:30μ.μ. στο κλειστό του «Αγίου Θωμά», τον ΠΑΟΚ, εξαιτίας της τιμωρίας της έδρας του για την 2η αγωνιστική της Volley League 2022-23.

 

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του πρωταθλητή Παναθηναϊκού και του κυπελλούχου ΠΑΟΚ μάλιστα είναι αυτό που «ανοίγει» το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Volley League και θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το συνδρομητικό κανάλι του Ερασιτέχνη, PAO TV, (Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας).

Η αναμέτρηση αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπη καθώς και οι δύο ομάδες έχουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους σε σχέση με πέρσι, με τον ΠΑΟΚ μάλιστα να έχει ενισχυθεί από τους Αλέξανδρο Ράπτη και Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις, οι οποίοι πέρσι αναδείχθηκαν πρωταθλητές με το «τριφύλλι». Ενώ αντίστροφο «δρόμο» πήρε ο Γιώργος Πετρέας, ο οποίος από τον ΠΑΟΚ που αγωνιζόταν πέρσι και κατέκτησε το Κύπελλο επέστρεψε στον Παναθηναϊκό όπου είχε ξεκινήσει την καριέρα του.

Από εκεί και πέρα οι δύο «μονομάχοι» προέρχονται από την πρόκριση τους στη φάση των «32» του Challenge Cup αλλά και τα εύκολα «τρίποντα» που σημείωσαν στην πρεμιέρα κόντρα σε ΟΦΗ και Πήγασο Πολίχνης.

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού, Άγγελος Μάρκου είπε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ γιατί και οι δύο ομάδες είμαστε πολύ δυνατές. Πρόκειται για ένα ντέρμπι που δυστυχώς θα γίνει χωρίς τον κόσμο μας κι αυτό αυξάνει το βαθμό δυσκολίας. Ωστόσο, θα κάνουμε όπως σε κάθε αγώνα ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Το πανόραμα της Euroleague: Πρέπει να …ξυπνήσει ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Βόλος Κ19 – Παναθηναϊκός Κ19: Νίκη για να μείνουν κοντά στην κορυφή

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.