0

Οι… μάχες κόντρα στον Βόλο ξεκινάνε από νωρίς για τον Παναθηναϊκό

Τον Βόλο εκτός έδρας αντιμετωπίζει η Κ19 του Παναθηναϊκού, όπως και η αντρική ομάδα. Οι Πράσινοι, θέλουν να πάρουν τη νίκη, ώστε να μείνουν κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού “πίνακα”. Για την ώρα, το Τριφύλλι βρίσκεται στην 5η θέση και είναι στο -7 από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός μεσοβδόμαδα, αγωνίστηκε στη Λεωφόρο κόντρα στην Τρέντσιν, για τον θεσμό του Youth League, στο γήπεδο της Λεωφόρου. Οι νεαροί παίκτες της ελληνικής ομάδας κατάφεραν να πάρουν ξανά τη νίκη σε αναμέτρηση για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Μάλιστα, στο Youth League, έχουν την καλύτερη επίθεση στην διοργάνωση.

 

Όπως είναι γνωστό, ο άτυχος Φρόκου υπέστη ρήξη χιαστού και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του για τους επόμενους μήνες. Σίγουρα, οι… πράσινοι βενιαμίν θέλουν να πάρουν το “διπλό” και να αφιερώσουν το “τρίποντο” στον συμπαίκτη τους. Ο οποίος απέναντι στην Τρέντσιν, πριν τραυματιστεί σοβαρά, είχε προλάβει να βάλει γκολ, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 11:30. Για να δούμε αν θα καταφέρει η Κ19 του Παναθηναϊκού να βρει την… σωστή συνταγή και να την δείξει στην πρώτη ομάδα, που επιχειρεί να κάνει το 10×10 στις 10 πρώτες αγωνιστικές της Super League, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Volley League Ανδρών: Ντέρμπι και στο Μαρούσι

Previous article

Nα κυλήσουν όλα ομαλά στον Βόλο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.