0

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς έτρεξε ένα σερί που δεν έχει ξαναγίνει στην Ευρωλίγκα τα τελευταία 15 χρόνια.

Στην ματσάρα της 4ης αγωνιστικής με την AS Monaco, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού Ντέρικ Ουίλιαμς ήταν… “καυτός”. Έκανε νέο ρεκόρ καριέρας στην Euroleague σημειώνοντας 28 πόντους , βάζοντας ξανά την ομάδα στο παιχνίδι.

Οι 28 πόντοι του νούμερο 2 στο NBA draft του 2011, είναι οι περισσότεροι που έχει πετύχει στην καριέρα του. Ξεπέρασε κατά 1 πόντο το προηγούμενο ρεκόρ (27 πόντοι) που είχε πετύχει κόντρα στην Ζαλγκίρις το 2018. Τότε ήταν παίκτης της Μπάγερν Μονάχου. Δεν ήταν όμως το μόνο ρεκόρ που πέτυχε στο παιχνίδι με την Μονακό…

Το ρεκόρ που “χάσαμε”

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς πέτυχε 24 συνεχόμενους πόντους, τους περισσότερους στην Ευρωλίγκα από το 2007

Το Νο 2 της γενικής κατάταξης πέτυχε τους 8 τελευταίους πόντους του πρώτου ημιχρόνου και τους 16 πρώτους πόντους του δεύτερου. Ο Ουίλιαμς ήταν ο μοναδικός παίκτης του Παναθηναϊκού που σκόραρε για 8 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Darius Garuolis, αυτοί είναι οι περισσότεροι συνεχόμενοι πόντοι που σημειώνει παίκτης της EuroLeague από τότε που έγιναν διαθέσιμα τα δεδομένα των play-by-play το 2007.

Ποιούς άφησε πίσω του ο Ντέρικ Ουίλιαμς

Ο Ουίλιαμς ξεπέρασε τον Μάρκους Χάουαρντ και τον Ντέβιν Σμιθ, οι οποίοι είχαν πετύχει αμφότεροι 19 συνεχόμενους πόντους. Ο πρώτος με την φανέλας της Μπασκόνια πριν… λίγες μέρες στην 3η αγωνιστική της φετινής Euroleague. Ο δεύτερος ως παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ την σεζόν 2014-15.

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αυτό είναι «λάβα» στήριξης – οι προηγούμενες φορές (Pics)

Previous article

Πανηγύρι και «Πράσινη» παράνοια στον Βόλο (Vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.