0

Αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν θυμίζει άλλες εποχές και η “τρέλα” των “πράσινων πιστών” είναι τέτοια που ακόμα και το ΟΑΚΑ μοιάζει μικρό για να χωρέσει τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αν και τα εισιτήρια για το ματς της Κυριακής κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο δεν έχουν κυκλοφορήσει, είναι δεδομένο το sold out και σε άλλο ένα φετινό παιχνίδι δεν θα πέφτει… καρφίτσα στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Ένα ιδιαίτερο αίτημα έχουν… υποβάλλει αρκετοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι “Αιωνίων”, καθώς ζητούν μέσω των social media να τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη έξω από τη Λεωφόρο προκειμένου να παρακολουθήσουν το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής.

Επιθυμία αρκετών φιλάθλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να προμηθευτούν εισιτήριο για το ντέρμπι είναι να παραμείνουν έξω από το γήπεδο την ώρα του αγώνα

Ασφαλώς και το συγκεκριμένο “αίτημα” δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό και δεν υπάρχει η δυνατότητα να υλοποιηθεί, καθώς τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά, ενώ δεν γίνεται να κλείσει ένας κεντρικός οδικός άξονας της Αθήνας, όπως είναι η Λεωφόρος Αλεξάνδρας για τόσες ώρες.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Το αγωνιστικό πλάνο του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι – ο ρόλος – κλειδί του Μπερνάρ

Previous article

MVP της Volleyleague η ασταμάτητη Ανθούλη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.