0

Ένα επίτευγμα που είχε πετύχει ο Παναθηναϊκός, χρειάστηκε η Πόρτο για να προκριθεί στους «16» του Champions League και μάλιστα ως πρώτη από τον όμιλο.

Συγκεκριμένα, οι «δράκοι» του Σέρτζιο Κονσεϊσάο έγιναν μόλις η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του Champions League που πήρε την πρωτιά σε όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ξεκινώντας σ’ αυτή με δύο ήττες. Ποια ήταν η πρώτη; Ο Παναθηναϊκός… Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2008-09 οι «πράσινοι» τερμάτισαν στην κορυφή του 2ου ομίλου, στον οποίο συμμετείχαν, μπροστά από Ίντερ, Βέρντερ Βρέμης και Ανόρθωση.

Τα πρώτα δύο ματς που είχε χάσει το «τριφύλλι» ήταν με Ίντερ εντός (0-2) και Ανόρθωση εκτός (3-2). Στη συνέχεια οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι -εντός- (2-2) με τη Βέρντερ Βρέμης και νίκησαν διαδοχικά Βέρντερ Βρέμης (εκτός 3-0), Ίντερ (εκτός 1-0) και Ανόρθωση (εντός 1-0).

Επίσης, η Πόρτο είναι η πρώτη ομάδα που πέτυχε 4 νίκες στη σειρά, αφού ηττήθηκε στα πρώτα δύο παιχνίδια της στη φάση των ομίλων. Τη σεζόν 2008-09 ο Παναθηναϊκός είχε 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Στη συνέχεια οι «πράσινοι» αποκλείστηκαν τους «16» από τη Βιγιαρεάλ με συνολικό σκορ 3-2.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Σταθερά και αποτελεσματικά

Previous article

Ποιος είναι ο Ζοάο Αμαράλ και τι μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό! (VIDEOS)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.