0

Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού βρέθηκε λίγη ώρα μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για επικείμενη on camera δήλωσή του. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» έφτασε στου Ρέντη πριν μάλιστα φτάσει εκεί η αποστολή και όλα δείχνουν ότι θα κάνει επίσημη δήλωση με αφορμή τη διαιτησία στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι λίγο μετά το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα, ο επίσημος Ολυμπιακός μέσω του στενού του συνεργάτη και μέλους του Δ.Σ. του συλλόγου, Γιάννης Βρέντζος, είχε κάνει επίσημη δήλωση-πρόταση για αποχώρηση των «ερυθρόλευκων» από το πρωτάθλημα, εξαπολύοντας παράλληλα δριμύτατη επίθεση στην Κυβέρνηση. Μοιραία λοιπόν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη που ίσως προαναγγείλει μεγάλες εξελίξεις στον σύλλογο και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ορίστε αποχωρήστε….έχει υποβιβασμό δύο κατηγοριών αν ο Ολυμπιακός αποχωρήσει από το πρωτάθλημα!

Previous article

Μαρινάκης: «Στημένος διαιτητής, στημένη Ομοσπονδία – Τρίτη Δ.Σ της ΠΑΕ που θα αποφασίσει για αποχώρηση!» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.