ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΟΡ

Απίστευτο θράσος – κατάχρηση εξουσίας

0

Απίστευτο θράσος πρέπει να διαθέτουν αυτοί που κατηγόρησαν και τιμώρησαν τον Γιωρίκα Πηλίδη ως δήθεν υπεύθυνο για εμπλοκή του σε επεισόδια, μαζί με άλλους συναθλητές του και παράγοντες του αθλήματος, κατά τη διάρκεια έναρξης πανελλήνιων αγώνων, οι οποίοι τελικά αναβλήθηκαν.

Εδώ είναι που ταιριάζουν  παροιμίες όπως ΄΄ Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι ΄΄ και ” φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης΄΄.

Κατηγορούν οι κύριοι υπεύθυνοι, που με τις ανεκδιήγητες αποφάσεις τους ,άνοιξαν τον ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ

ΑΣ  σοβαρευτούμε λοιπόν:

Ο διετής αποκλεισμός που επιβλήθηκε στον κορυφαίο Πόντιο Έλληνα παλαιστή, Γιωρίκα Πηλίδη, από την  διοίκηση της Ομοσπονδίας Πάλης,

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΣΑΦΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ

από παράγοντα που εις βάρος του εκκρεμούν καταγγελίες και κατηγορίες , δημιουργίας “μαϊμού” σωματείων, σοβαρών διοικητικών παραβάσεων, συγκάλυψης παιδεραστών – παραγόντων και πιθανής εμπλοκής του στη σύσταση και τη δράση κυκλώματος μαστροπίας, αγοραίας ομοφυλοφιλίας και παιδοβιασμών!

Η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητών, θέλησαν να διαμαρτυρηθούν αγανακτισμένοι για τα κακώς κείμενα στην Ομοσπονδία.

Ο πραγματικός λόγος  της τιμωρίας του Γιωρίκα Πηλίδη,  είναι γιατί τόλμησε να αντισταθεί και να πει την αλήθεια για μερικά μόνο απ’ όσα συμβαίνουν στον χώρο της πάλης.

Την ίδια ώρα που οι εισαγγελικές αρχές και η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος Ηθικής και Δεοντολογίας (ΕΦΙΠΗΔ) της ΕΟΕ δεν έχουν λάβει υπ’ όψιν τους τις προ δύο ετών καταγγελίες και έρευνες για το κύκλωμα των παιδοβιαστών και παιδεραστών που φέρεται να δρα στο χώρο της Πάλης και μάλιστα ανεξέλεγκτα!

ΖΗΤΑΜΕ

ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ  ΑΜΕΣΑ.

Θεόδωρος Συνοδινός

Πρόεδρος ‘Ενωσης Φιλάθλων 

Βαρέων Αθλημάτων 1985

Αντιπρόεδρος Παλαιμάχων Αθλητών Π.Α.Ο

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Τζίμερ Φρεντέτ: Χρυσό μετάλλιο στο 3×3 AmeriCup με δικό του νικητήριο καλάθι

Previous article

Αν αυτοί μιλάνε για Μπαλτακιστάν τότε είναι…. οι εφευρέτες του Τραμπουκιστάν!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.