0

Το φινάλε του ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού ήταν αρκετά επεισοδιακό, έπειτα το πέναλτι που υπέδειξε ο Δανός διαιτητής για το χτύπημα του Άβιλα στον Ιωαννίδη εντός περιοχής, με αποτέλεσμα ο Σπόραρ να ισοφαρίσει (1-1) σε “νεκρό” χρόνο.

Η τροπή που πήρε το παιχνίδι προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Ερυθρολεύκων, που έκαναν γενικό “ντου” στον Γιάκομπ Κέλετ κι ο ένας μετά τον άλλο οι παράγοντες της πειραϊκής ομάδας προσπαθούσαν να πλησιάσουν τον ρέφερι της συνάντησης σε έξαλλη κατάσταση. Αδιάψευστος μάρτυρας γι’ αυτό, ο φωτογραφικός φακός.

Ενδεικτικό της τραμπούκικης συμπεριφοράς προς τον Δανό διαιτητή, ήταν το γεγονός πως μετά τη λήξη, δεν μπορούσε να φύγει κανονικά από τη φυσούνα της Λεωφόρου, από το σημείο δηλαδή που αποχωρούν οι διαιτητές, ώστε να κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια

Ο λόγος; Το γεγονός ότι εκεί βρίσκονται μπράβοι, αλλά και διάφοροι… διαπιστευμένοι. Τελικά, για να μπορέσει να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο ο Κέλετ χρειάστηκε να φυγαδευτεί από την άλλη πλευρά, να περάσει δηλαδή από το σημείο έβγαιναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Συνθήκες τριτοκοσμικές, σε ένα παιχνίδι επιπέδου Super League, που σίγουρα θα έχει να θυμάται για καιρό ο διεθνής ρέφερι.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Απίστευτο θράσος – κατάχρηση εξουσίας

Previous article

Χωρίς Παλάσιος και Πούγγουρα στο Αγρίνιο – Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.