0

Με 21 ποδοσφαιριστές αναχωρεί η αποστολή του Παναθηναϊκού σήμερα για το Αγρίνιο. Όπως αναμενόταν, εκτός έμεινε ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος έχει υποστεί βαριά θλάση και θα επιστρέψει σε τρεις εβδομάδες. Την ίδια στιγμή εκτός έμεινε και ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στην μέση.

Η απουσία του Παλάσιος είναι πολύ πιθανό να φέρει στα εξτρέμ τον Μπερνάρ και να ξεκινήσει βασικός στα χαφ ο Κουρμπέλης. Δεν είναι απίθανο κιόλας ο Σέρβος προπονητής να προβεί και σε κάποιες άλλες αλλαγές μιας και το τριφύλλι θα παίξει συνολικά τρία παιχνίδια σε επτά ημέρες.

Υπάρχει και το σενάριο απλά να πάρει ο Βαγιαννίδης την θέση του Παλάσιος και ο Μπερνάρ να παραμείνει στα χαφ. Όπως όλα δείχνουν μάλιστα στην ενδεκάδα θα επιστρέψει ο Γιάννης Κώτσιρας. Έτσι οι σίγουροι για την ενδεκάδα είναι οι: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ,Χουάνκαρ, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ, Βέρμπιτς και Σπόραρ.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αν αυτοί μιλάνε για Μπαλτακιστάν τότε είναι…. οι εφευρέτες του Τραμπουκιστάν!

Previous article

Με την Πόρτο κληρώθηκε στα play offs του Youth League η Κ19!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.