0

Πολύ χαρούμενος από την ομάδα του ήταν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Φοίνικα Σύρου (3-2) ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να αναφέρει πως μόνο θετικά στοιχεία τους αφήνει η αναμέτρηση.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στο PAO TV:

«Μονο θετικά αφήνει το ματς. Δυο σπουδαίες ομάδες έπαιξαν καταπληκτικά. Πολλή δύναμη στο παιχνίδι στο σερβίς και στο φιλέ. Τίποτα δεν χάλασε στον Παναθηναϊκό. Όταν τα στοιχεία της μιας ομάδας πίεζαν την άλλη είναι λογικό να παίρνουν το ρυθμό.

Όλα είναι τακτικές που πολλες φορές αλλάζει στο ματς. Εμείς σήμερα αλλάξαμε τακτική επιθετικά. Βλέπουμε τι λειτουργεί καλύτερα και το κάνουμε.

Μπράβο στον Γκρουμουσά αι στον Κωστόπουλο, μας βοηθάνε πολύ. Έχουμε κουραστεί λίγο γιατί εχουμε φτάσει στα μέσα Νοεμβρίου και αγκομαχάμε στην προπόνηση με 7-8 παικτες. Ελπίζουμε να λύσουμε τα προβλήματά μας.»

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Παναθηναϊκός – Φοίνικας Σύρου 3-2: Ο τρομερός Ερνάντεζ το γύρισε μόνος του!

Previous article

Η παρακάμερα της νίκης επί της Μπασκόνια (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.