0

Η παρουσία του Μποντίρογκα, τα χαμόγελα των πιτσιρικάδων και το σόου στο παρκέ απ’ την ομάδα του Ράντονιτς.

Δεύτερη νίκη για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague, με πειστική εμφάνιση για τους «πράσινους». Η ομάδα του Ράντονιτς πρόσφερε χαρά στους φίλους της που βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, σκοράροντας 98 πόντους και κρατώντας την κορυφαία επίθεση της διοργάνωσης στους 83. Η Μπασκόνια αποδείχθηκε πως δεν μπορούσε να κοντράρει το «τριφύλλι».

Στις εξέδρες ήταν κι ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, με την ιδιότητα του επικεφαλής της Euroleague, αλλά πάντα ως ένας «πράσινος» που ανήκει στην τεράστια ιστορία του συλλόγου. Παράλληλα, υπήρχαν πολλά πιτσιρίκια στο γήπεδο που χάρηκαν με την καρδιά τους τη νίκη και την παρουσία τους στο «ναό» του μπάσκετ.

Το backstage της αναμέτρησης από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, παρουσιάζει όλο το… παζλ που συνέθεσε μια όμορφη βραδιά στο ΟΑΚΑ. Μπασκετική και μη.

Δείτε το video:

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ανδρεόπουλος: «Μονο θετικά στοιχεία μας αφήνει το ματς»

Previous article

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ιακωβίδης!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.