0

Ο Τζορτζ Ράσελ ήταν εκείνος που είδε πρώτος την καρό σημαία στο GP της Βραζιλίας πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη του νίκη στην Formula 1.

Η Mercedes συνέχισε την εξαιρετική της εικόνα και στο GP της Βραζιλίας κάνοντας το 1-2. Μεγάλος νικητής ήταν ο Τζορτζ Ράσελ ο οποίος είδε πρώτος την καρό σημαία και πανηγύρισε έτσι την πρώτη του νίκη στην Formula 1.

Πίσω του τερμάτισε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος παρά την επαφή που είχε στην αρχή του αγώνα με τον Φερστάπεν κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα του και να τερματίσει στη δεύτερη θέση.

Τρίτος ήταν ο Κάρλος Σάινθ, παρά τα παρακάλια του Σαρλ Λεκλέρ να τον αφήσει η Ferrari να περάσει στη μάχη που δίνει για την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα με τον Σέρτζιο Πέρεζ.

Πού κρίθηκε ο αγώνας

Ο Τζορτζ Ράσελ ήταν εκείνος που είχε τον πιο καθαρό αγώνα απ’ όλους που πάλευαν για τη νίκη και το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Ο Βρετανός έφυγε καλά στην εκκίνηση, σε όλη τη διάρκεια του GP ουσιαστικά είχε το πάνω χέρι και κατάφερε να το εξαργυρώσει φτάνοντας στην πρώτη νίκη της καριέρας του.

Η φάση του αγώνα

Έτσι, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας η επαφή του Φερστάπεν με τον Χάμιλτον στον έκτο γύρο έπαιξε ρόλο αφού ουσιαστικά ο Ολλανδός έμεινε εκτός μάχης την ώρα που η Mercedes συνέχισε να έχει την ίδια δυνατή εικόνα.

 

Ο Ράσελ έφυγε μπροστά και ουσιαστικά δεν κοίταξε πίσω, ενώ ο Χάμιλτον κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα του χάνοντας προσωρινά μερικές θέσεις.

Τι ακολουθεί

Το πρωτάθλημα της Formula 1 για τη σεζόν 2022 ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα το τριήμερο 18-20 Νοεμβρίου η αυλαία της χρονιάς πέφτει στο Άμπου Ντάμπι. Το Σάββατο (19/11) θα έχουμε τις κατατακτήριες στις 16.00, ενώ την Κυριακή θα είναι ο αγώνας στις 15.00.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

O Παναθηναϊκός είνα μία ομαδάρα που της νίκης έχει πάντα τα «κλειδιά»

Previous article

Μάγκνουσον: Ο τρίτος στόπερ του Παναθηναϊκού την τελευταία 15ετία με γκολ από φάουλ! (Vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.