0

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του ΣΠΟΡ FM στην κάθε άλλο παρά απλή πρωτιά του Παναθηναϊκού και τον τρόπο που την έχει πετύχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και στα «πράσινα» ρεκόρ.

Στην ενσωμάτωση όλων των ποδοσφαιριστών που ήρθαν το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό και προσφέρουν πλέον, στάθηκε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρως τον πρώτο γύρο με τον καλύτερο τρόπο και αν κάπως σκεφτούμε το καλοκαίρι τις συζητήσεις που γίνονταν, πραγματικά αυτό που έχει πετύχει, δεν θα τον πίστευε κανένας. Και με έναν τρόπο που δεν είναι απλός, ο Γιοβάνοβιτς έχει εντάξει πλήρως τις μεταγραφές του σιγά-σιγά. Με εξαίρεση τον Λοντίγκιν, που έχει πέσει πάνω στον Μπρινιόλι, αλλά έρχεται το Κύπελλο και η ώρα του. Πιστεύω θα παίξει στο ματς με τον Βόλο. Αν δείτε την 11άδα στο τελευταίο ματς, για παράδειγμα, έχει μέσα πέντε παίκτες», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στα πολλά ρεκόρ του «τριφυλλιού» που συνόδευσαν την πρωτιά του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Super League 1.

Ενώ ο Νικολογιάννης έκανε ειδική μνεία στην παρουσία του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στα έως τώρα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας την καθοριστική συμβολή του.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αυτοί είναι στην πόρτα της εξόδου του Παναθηναϊκού!

Previous article

Ανεβαίνει συνέχεια και ψηλά η χρηματιστηριακή αξία του Αντράζ Σποράρ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.