0

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στο μεταγραφικό μάρκετ αλλά θα πρέπει να φύγουν και ορισμένοι παίκτες – Αυτή είναι η λίστα, αυτοί είναι στην πόρτα της εξόδου

 

Ονειρική λοιπόν η φετινή σεζόν που κάνει μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός, έχοντας σε 13 ματς 12 νίκες και μία ισοπαλία, όντας αήττητος.

Επιτυχίες στην Super League 1 απέναντι σε ΑΕΚ, Άρη εντός, νίκη στην Τούμπα, ισοπαλία στις καθυστερήσεις με τον Ολυμπιακό. Στο +8 από την ΑΕΚ, ακόμα πιο μεγάλη η απόσταση στο +12 από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Όνειρο.

Το καλό για το μεταγραφικό παζάρι που έρχεται είναι πως ο Παναθηναϊκός ξέρει τι θέλει και το έχετε διαβάσει εδώ και καιρό.

Καλό για την ομαλή ροή των πραγμάτων είναι επίσης, πως οι υποψήφιοι για αποχώρηση δεν είναι πολλοί.

Δεν είναι πολλά τα ανοικτά μέτωπα δηλαδή για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ανθρώπους που χειρίζονται τις μεταγραφικές υποθέσεις.

Οι Διούδης, Καμπετσής, Σαβιέρ είναι εκείνοι που αν έφευγαν δε θα έκαναν και δύσκολο το έργο του προπονητή του Παναθηναϊκού.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αποχωρούν τα μεγάλα αστέρια των Πειραιωτών, Μαρσέλο και Βρσάλικο…

Previous article

Νικολογιάννης: «Ο Γιοβάνοβιτς έχει εντάξει πλήρως στον Παναθηναϊκό τις μεταγραφές»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.