0

Ο Παναθηναϊκός και η πλευρά του ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για το νέο συμβόλαιο και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ξεκαθαρίσει σε σημαντικό βαθμό το προς τα που οδεύει η υπόθεση.

Ο Αϊτόρ συνεχίζει στη Βαρκελώνη το πρόγραμμα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον σοβαρό τραυματισμό και την επέμβαση στο αριστερό του γόνατο, την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει ασκήσεις στη πισίνα και τον Ιανουάριο θα γυρίσει στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό για να μπει σε πιο εντατικούς ρυθμούς.

Πιθανότητες να αγωνιστεί στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν υπάρχουν, άρα το ζητούμενο είναι το ποια φανέλα θα φορά όταν με το καλό είναι πανέτοιμος και απόλυτα υγιής για να ξαναπατήσει το χορτάρι το καλοκαίρι του 2023.

Το συμβόλαιό του λήγει, όπως είναι γνωστό, σε επτά μήνες ενώ από 1.1.2023 θα είναι ελεύθερος να συζητήσει και να διαπραγματευθεί με ομάδα της αρεσκείας του, με ελληνικούς και όχι μόνο συλλόγους να έχουν εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία τους στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Άλμπερτ Μποτίνες, για συνεργασία.

Σε ποιο σημείο βρίσκεται, λοιπόν, η υπόθεση ανανέωσης του Αϊτόρ στο Τριφύλλι;

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή. Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή δεν έχει επηρεάσει καθόλου, στο παραμικρό, την διάθεση του ”τριφυλλιού” να κρατήσει στο ρόστερ τον πιο επιδραστικό ποδοσφαιριστή του συνόλου στον τρομερό πρώτο γύρο και ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου. Ο σοβαρός τραυματισμός, όμως, προφανώς και αλλάζει τα οικονομικά δεδομένα στις συζητήσεις, όπως ορίζουν οι κανόνες της αγοράς.

Για την ώρα οι δύο πλευρές δεν έχουν μπει στην ουσία των πραγμάτων, δηλαδή στο οικονομικό, όσο περίεργο και αν φαντάζει αυτό. Αυτό δεν έγινε ούτε όταν ο Μποτίνες είχε έρθει στην Ελλάδα λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Άρη.

Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, όμως, τα οικονομικά δεδομένα αναμένεται να πέσουν στο τραπέζι και θα φανεί σε σημαντικό βαθμό το που οδεύει η υπόθεση. Αν δηλαδή υπάρχει ταύτιση ή έστω μικρή απόσταση στη διαπραγμάτευση ή αν οι δύο πλευρές είναι αρκετά ”μακριά” ως προς τις ετήσιες απολαβές του παίκτη.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Οι φοβερές επιδόσεις του Μπρινιόλι στον πρώτο γύρο (Pic)

Previous article

Πακέτο εισιτηρίων για τις αναμετρήσεις με Βίρτους Μπολόνια, Βιλερμπάν και ΠΑΟΚ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.