0

Ο Παναθηναϊκός από το τέλος της περσινής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου απέκτησε τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Από τις πρώτες του εμφανίσεις με τα «πράσινα» έδειξε ότι έχει την προσωπικότητα και την ικανότητα να ανταπεξέλθει στο τριφύλλι.

Από τα μέσα της περσινής σεζόν πήρε φανέλα βασικού, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και συντέλεσε τα μέγιστα έτσι ώστε το τριφύλλι να πάρει θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά φυσικά και στο να κατακτήσει το Κύπελλο επί του ΠΑΟΚ τον περασμένο Μάϊο.

Ο Ιταλός κίπερ και φέτος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τα πράσινα. Η παρουσία του και στα 13 παιχνίδια του πρώτου γύρου συνετέλεσε στο να βρίσκεται το τριφύλλι σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Νίκες λόγω των οποίων βρίσκεται στην κορυφή της Super League, έχοντας μάλιστα πάρει αέρα 8 πόντων από την ΑΕΚ και 12 από  Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Την καλύτερη εμφάνισή του την έκανε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όταν οι πράσινοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα ματς που δεν είχαν καθόλου καλή απόδοση. Ο Μπρινιόλι μπορεί στις περισσότερες περιπτώσεις να είναι θεατής στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο όταν το τριφύλλι τον χρειάζεται είναι εκεί για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Μετά από 13 αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός έχει δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ, ενώ ο Μπρινιόλι σε εννιά έχει κρατήσει το μηδέν. Παράλληλα, έχει δώσει και μία ασίστ στο δεύτερο γκολ του Παλάσιος στον Βόλο.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αυτά είναι….Μετά τον Τσουκαλά, σκέφτεται εκπομπή και ο Καραπαπάς!

Previous article

Το κρίσιμο δεκαπενθήμερο για την ανανέωση του συμβολαίου του Αϊτόρ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.