0

Βλέποντας την ανοχή του ΕΣΡ που δεν τιμωρεί παραδειγματικά τις δημόσιες απειλές και χυδαιότητες κατά προσώπων, ομάδων, θεσμών από την εκπομπή του Τσουκαλά, τώρα σκέφτεται και ο Κώστας Καραπαπάς να επανέλθει στο ρόλο που τον καθιέρωσε στα ελληνικά δρώμενα: Εκείνον του παρουσιαστή!

Μόλις λίγες μέρες μετά την τιμωρία του που του απαγορεύει την είσοδο στα γήπεδα για τους επόμενους έξι μήνες μετά τη σκανδαλώδη κλήση του από την δικαστή για εξύβριση αντί για απειλές που θα επέσυρε πολύ βαρύτερες ποινές, ο Καραπαπάς επανήλθε… απειλώντας αυτή τη φορά το πανελλήνιο με εκπομπή στο Youtube. Δεν είναι αστείο, είναι πραγματικότητα.

Μην ξεχνάμε ότι ο Καραπαπάς υπήρξε συμπαρουσιαστής στη NOVA καθημερινής εκπομπής που απαντούσε σε τηλεφωνήματα τηλεθεατών, δηλώνοντας τότε οπαδός της Τσέλσι.

«Ρε μήπως να την κάνω τελικά την εκπομπή στο Youtube να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι;» έγραψε χαρακτηριστικά. Γιατί όχι άλλωστε… Το ΕΣΡ έχει αποδείξει την απόλυτη ανοχή του απέναντι σε τέτοιου είδους τηλεοπτικά φαινόμενα, επιτρέπει εκπομπές τύπου Τσουκαλά με ακατάσχετο υβρεολόγιο οπότε με Καραπαπά ο Ολυμπιακός θα πετύχει το απόλυτο treble μαζί με την εκπομπή του Ηλία Σπάθα στο Mega.

Όπως θα έλεγε και το μότο του συλλόγου «τρεις εκπομπές μόνοι μας, καμία όλοι οι άλλοι μαζί»…

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Η ανασκόπηση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος

Previous article

Οι φοβερές επιδόσεις του Μπρινιόλι στον πρώτο γύρο (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.