0

Ο Παναθηναϊκός νίκησε δύσκολα με 10-9 τον Υδραϊκό στο Γουδή στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών, και με αυτόν τον τρόπο εδραιώθηκε στην τρίτη θέση του Α’ ομίλου.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 10-9 του Υδραϊκού, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η έβδομη αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α1 πόλο ανδρών.

Οι «πράσινοι» με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 13 βαθμούς και «στρογγυλοκάθισαν» στην τρίτη θέση έχοντας καλή διαφορά τεσσάρων βαθμών από Εθνικό Πειραιώς και Υδραϊκό που ακολουθούν.

Το ματς είχε τρομερή εξέλιξη και κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Οι δυο αντίπαλοι πήγαιναν πόντο-πόντο, με την ομάδα της Ύδρας να αποκτά προβάδισμα δύο τερμάτων στα μισά της τρίτης περιόδου και να προηγείται με 7-5.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και με σερί 3-0 έκλεισε το τρίτο οκτάλεπτο με υπέρ του σκορ στο 8-7. Ο Νίκος Κοντονής έβαλε μπροστά στο σκορ τον Υδραϊκό με 8-9 πέντε λεπτά πριν τη λήξη.

Ωστόσο, οι πράσινοι και πάλι είχαν απάντηση. Ο Κώστας Κανδανολέων έφερε το ματς στα ίσα, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Χρήστος Σιαμάς διαμόρφωσε το τελικό 10-9.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 4-2, 2-2

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Απάντησε σε Μπερτομέου ο Γιαννακόπουλος! (Pic)

Previous article

Η ανασκόπηση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.