0

Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη προελαύνει σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετρώντας 11 σερί νίκες σε Κύπελλο, πρωτάθλημα και Eurocup, έχοντας πάρει ήδη την πρόκριση, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της πρώτης φάσης, στην τελευταία διοργάνωση.

Οι «πράσινες» μέσα σε 7 ημέρες αναγκάστηκαν να μεταφερθούν σε τρία διαφορετικά γήπεδα (ΟΑΚΑ, Λεωφόρο, Άγιο Θωμά) για να δώσουν αντίστοιχα τις αναμετρήσεις κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα, Εσπερίδες και Λουμπλίν. Κι όμως το «τριφύλλι» δεν καταλαβαίνει ούτε από τη διαφοροποίηση σε περιβάλλοντα, κάτι που προφανώς αλλοιώνει την έννοια της έδρας, με το ερώτημα που γεννάται να είναι «τι θα συνέβαινε αν είχε και ένα γήπεδο με αυτό τον κόσμο στις εξέδρες».

Το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» δεν πληροί τις προϋποθέσεις της FIBA για τη διεξαγωγή αγώνων στο Eurocup, με τον Παναθηναϊκό να μετακομίζει στο ΟΑΚΑ για το πρώτο ματς απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Τα έξοδα όμως είναι πολλά λόγω της αύξησης της ενεργειακής τιμής, με το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων να μην έχει περάσει ακόμα στα χέρια της ΚΑΕ, που θα έβαζε «πλάτη» στον Ερασιτέχνη.

Η συνέχεια τον βρήκε στη Λεωφόρο για το παιχνίδι με τις Εσπερίδες και το φινάλε της βδομάδας στον Άγιο Θωμά με την Λουμπλίν.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» δεν καταλαβαίνει από αλλαγές έδρας. Ήταν εκεί στο ΟΑΚΑ, έδωσε το «παρών» στη Λεωφόρο, σε ματς που κάποιοι αναζητούν φιλάθλους με το κυάλι, και έγινε ένα με την ομάδα στη νίκη-πρόκριση στον Άγιο Θωμά, σε μία ακόμα παράσταση των οπαδών των «πράσινων».

Φανταστείτε να αποκτήσει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ένα «σπίτι» που θα φιλοξενεί όλα τα τμήματα του συλλόγου, δηλαδή, τί έχει να γίνει…

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Παραλίγο κάζο για την Εθνική!

Previous article

Το “θα έχεις οτιδήποτε χρειαστείς” του Αλαφούζου στον Γιοβάνοβιτς ενόψει Γενάρη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.