0

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μάχη τίτλου στη Super League και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

«Τις περισσότερες φορές η βαθμολογία λέει την αλήθεια στο ποδόσφαιρο, όχι όλες. Τώρα, ο βαθμολογικός πίνακας λέει πραγματικά την αλήθεια σε όλη τη Super League στον πρώτο γύρο. Ο Παναθηναϊκός έρχεται από πέρυσι από μία συγκεκριμένη φιλοσοφία, η οποία φέτος έχει γίνει πολύ πιο ισχυρή, πατώντας στην περυσινή χρονιά.

Δικαιότατα ο Παναθηναϊκός είναι στην πρώτη θέση. Πίσω του είναι ο Αλμέιδα, ο οποίος κατάφερε γρήγορα με μία αλλαγή σχηματισμού να δώσει φιλοσοφία στην ομάδα, ενώ είναι μικρό διάστημα στην ομάδα. Έχει δημιουργήσει μία ταυτότητα στην ομάδα της ΑΕΚ.

Ο Αλμέιδα έχει αλλάξει κάποιες ιδέες που είχε για την ομάδα και δεν είχαν βγει. Ο χρόνος είναι σύμμαχος όταν υπάρχει μία σταθερότητα. Οι αγώνες της ΑΕΚ σε κρατάνε από το 1ο λεπτό έως το 95’Από κάτω, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προσπαθούν, ενώ ακολουθεί ο Βόλος. Είναι φαβορί για την εξάδα ο Βόλος. Ο ΠΑΟΚ είναι σε μεταβατική περίοδο».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Θα γίνει υπέρβαση μόνο για κατάλληλους παίκτες όπως με Παλάσιος και Σπόραρ

Previous article

Κάποιος άλλος προπονητής θα εκμεταλλευόταν τη διάθεση του Αλαφούζου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.