0

Η τακτική του Ιβάν ΓΙοβάνοβιτς στις μεταγραφές, η οποία -όπως όλα δείχνουν- ούτε αυτή τη φορά θα αλλάξει.

Σε όλο τον πλανήτη, οι φίλαθλοι κάθε ομάδας αντιμετωπίζουν τις μεταγραφές σαν… αφροδισιακό. Το άγνωστο έχει τη γοητεία του, εξιτάρει και, διαβάζοντας για ονόματα, ο κάθε οπαδός ονειρεύεται μεγάλους παικταράδες και νέα αστέρια… Στον ενάμιση χρόνο που δουλεύει στον Παναθηναϊκό, ο Γιοβάνοβιτς έχει αποδείξει ότι δεν ασπάζεται καθόλου τη συγκεκριμένη άποψη. Ο Σέρβος δεν έχει κρύψει ότι δεν του αρέσουν οι αλόγιστες μεταγραφές και προτιμά να έχει έναν “κορμό” στο ρόστερ και να τον ενισχύει με μετρημένες κινήσεις.

…Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη το πώς λειτουργεί ο 60χρονος προπονητής, δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά πολλά. Δύο, ενδεχομένως τρεις προσθήκες και αυτές με πολύ αυστηρά κριτήρια… Κάποιος άλλος στη θέση του Γιοβάνοβιτς, εκμεταλλευόμενος και τη διάθεση του Γιάννη Αλαφούζου, θα προχωρούσε σε πολύ περισσότερες κινήσεις. Τα παραδείγματα είναι αρκετά και νωπά στις συνειδήσεις όλων. Από την άλλη πρέπει να δεχτούμε ότι ο Γιοβάνοιβιτς λειτουργεί με τη δική του μεθοδολογία, τα αποτελέσματα της οποίας έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Κατά συνέπεια, έχει κερδίσει και το ελεύθερο στο πόσους και ποιους θα φέρει στο Κορωπί.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Σίμος: «Δικαιότατα στην πρώτη θέση ο Παναθηναϊκός»

Previous article

Μουντιάλ 2022: Τα αρχιτεκτονικά θαύματα του Κατάρ που έχουν βαφτεί με αίμα (Vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.