0

«Σαν να παίζει χρόνια στον ΠΑΟ»

Οι πράσινοι την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ενίσχυσαν την μεσαία τους γραμμή με την απόκτηση του 23χρονου διεθνούς Σλοβένου, Άνταμ Τσέριν. To τριφύλλι έδωσε στην Νυρεμβέργη 700.000 ευρώ για να τον κάνει δικό του. Ο Τσέριν υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, ήρθε για να αποτελέσει άλλη μία λύση στα χαφ και όχι για να αποτελέσει (τουλάχιστον άμεσα) βασικό συντελεστή της μεσαίας γραμμής.

Ωστόσο από τις πρώτες του προπονήσεις έδειξε ότι και ταλέντο έχει και έτοιμος παίκτης για να βοηθήσει είναι. Άλλωστε, είχε γεμάτη χρονιά με την Ριέκα, που έπαιζε δανεικός, ενώ αποτελούσε και αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Σλοβενίας. Παράλληλα, τα πολύ καλά του στοιχεία φάνηκαν από το πρώτο κιόλας φιλικό της ομάδας με την Γουότφορντ, στο οποίο μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος και έκανε τη διαφορά.

Μάλιστα η πολύ καλή του παρουσία οδήγησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο να μην πάρει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή στη θέση του και ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής τον δικαιώνει και με το παραπάνω με την παρουσία του.

Στις πρώτες 13 αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει χάσει μόλις ένα ματς, ενώ στα υπόλοιπα είναι εκ των κορυφαίων. Μάλιστα στο παιχνίδι με τον Βόλο πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τα πράσινα. Η αλήθεια είναι ότι τα χαρακτηριστικά του ήρθαν και κούμπωσαν… ταμάμ με τα θέλω του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο το τριφύλλι.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, βοηθάει στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας ενώ συντελεί τα μέγιστα και στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Ο Άνταμ Τσέριν στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έχει συμπληρώσει 1.100 λεπτά συμμετοχής, έχει πετύχει 1 γκολ, έχει πραγματοποιήσει συνολικά 20 κλεψίματα ενώ έχει κάνει και 13 σουτ προς την εστία. Δεδομένα λοιπόν κάνει την διαφορά ο Τσέριν και αποτελεί μία από τις καλύτερες μεταγραφές του τριφυλλιού και την πιο value for money μεταγραφική κίνηση των πρασίνων.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Σύγχρονη παράγκα Ολυμπιακού και Αυγενάκη

Previous article

Σκληρές αλήθειες για το Μουντιάλ του Κατάρ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.