0

Οι δύο “τελικοί” για το Τριφύλλι και η μεγάλη πίεση λόγω ντέρμπι. Η έντονη φημολογία για αλλαγές στην ομάδα, αν δεν έρθουν οι νίκες στη “διαβολοεβδομάδα” της Euroleague, γιατί δεν πρέπει να αγχώνεται μόνο ο Σέρβος προπονητής και το… ντόμινο στο ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατο την Κυριακή στην Καρδίτσα και επανήλθε έτσι στις νίκες και στα χαμόγελα. Το πιο ευχάριστο για τους Πράσινους είναι ότι έπαιξαν και καλό μπάσκετ, έστω και αν μιλάμε για αντίπαλο πολύ χαμηλής δυναμικότητας. Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς κυκλοφόρησαν καλά την μπάλα, έβγαλαν ενέργεια στο παρκέ, γενικώς έπαιξαν σύγχρονο μπάσκετ, κάτι, που δεν έχουν κάνει στα περισσότερα φετινά τους παιχνίδια.

Στο τέλος, όμως, δεν έχει σημασία τι γίνεται σε αγώνες όπως αυτό με την Καρδίτσα, αλλά στα πολύ πιο δύσκολα. Όπως αυτά, που έρχονται με την Βίρτους Μπολόνια και την Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ. Το «2 στα 2» κρίνεται επιβεβλημένο και για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς, σε μία βδομάδα, που έχει χαρακτηριστεί κρίσιμη.

Πολλοί «φωτογραφίζουν» ότι υπάρχει ή θα υπάρξει θέμα με τον Ράντονιτς, αλλά δεν αποκλείεται στο τέλος να γίνει κάτι με παίκτες. Στην περιφέρεια άλλωστε υπάρχει συμφόρηση πλέον με κάποιους γκαρντ να μην τραβάνε, ενώ στην φροντ-λάιν συνεχίζει να μην υπάρχει ο άνθρωπος, που να αναπληρώνει τον Ντέρικ Ουίλιαμς.

Αν τεθεί τέτοιο θέμα, το καλό είναι ότι τώρα υπάρχουν παίκτες. Η αγορά είναι πιο πλούσια καθώς έχει «ανοίξει» το ΝΒΑ και οι σπέσιαλ επιλογές δεν είναι λίγες.

Μπορεί, πάντως, να μην υπάρξει θέμα ούτε με προπονητή ούτε με μεταγραφές, αν χάσει ο Παναθηναϊκός το ένα από τα δύο παιχνίδια. Αν χάσει, όμως, και τα δύο, τότε θα είναι απίθανο να μην υπάρχουν εξελίξεις.

Ηδη άλλωστε έχει χαθεί έδαφος, έχουν χαθεί και οι εντυπώσεις με τον Παναθηναϊκό να χάνει από τον Αρη, να συντρίβεται στο Βερολίνο και στην Πόλη και να χάνει και το Σούπερ Καπ από τον Ολυμπιακό.

Και μάλιστα σε λίγες μέρες, στις αρχές του Δεκέμβρη, υπάρχει νέο ντέρμπι με τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ, οπότε εκεί οι «πράσινοι» πρέπει να πάνε όσο το δυνατόν πιο ισχυροί και πιο έτοιμοι γίνεται.

Στο υψηλό επίπεδο και ειδικά της Ελλάδας τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα, κάτι, που λείπει τώρα από τον Παναθηναϊκό και κρίνεται επιτακτικό να επανέλθει η κανονικότητα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

πηγή: sportdog.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Στη μάχη οι Αργεντινή και Γαλλία

Previous article

Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.