0

Τέσσερα ματς περιλαμβάνει σήμερα (22/11) το πρόγραμμα των ομίλων του Κατάρ.

Πρώτη στη… μάχη μπαίνει η Αργεντινή, η οποία αντιμετωπίζει στις 12:00 την Σαουδική Αραβία (ΑΝΤ1+). Η παρέα του Λιονέλ Μέσι είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί κόντρα στην πιο αδύναμη – στα χαρτιά – ομάδα του ομίλου και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί την πορεία προς την κατάκτηση της κούπας.

Λιγο αργότερα, στις 15:00 (ΑΝΤ1+), η Δανία θα παίξει με την Τυνησία, σε μία μάχη που… γέρνει προς την μεριά της ομάδας από την Βόρεια Ευρώπη. Οι Δανοί έχουν τον πρώτο λόγο για το τρίποντο, όμως οι Τυνήσιοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.

Στις 18:00 (ΑΝΤ1+)  το Μεξικό  θα τεθεί αντιμέτωπο με την Πολωνία , σε ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει πρόκριση, με δεδομένο ότι η Αργεντινή είναι το φαβορί για την πρωτιά.

Τέλος, στις 21:00, θα δούμε και την πρεμιέρα της Γαλλίας στο φετινό Μουντιάλ. Οι «Bleus» καλούνται να δείξουν πως δεν θα τους επηρεάσουν οι μεγάλες απουσίες (με κυριότερη αυτή του Καρίμ Μπενζεμά) και ότι μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου, κάνοντας την αρχή κόντρα στην Αυστραλία. Το ματς αυτό θα μεταδοθεί από την ελεύθερη τηλεόραση του ANT1.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αρμάνι: Από το 2023 ο Σιλντς, χάνει το ματς με Παναθηναϊκό

Previous article

Δεν “κινδυνεύει” μόνο ο Ράντονιτς – Ποιοι παίκτες είναι στον “αέρα” – Όλα ανοιχτά για μεταγραφή!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.