0

Υπάρχει ένα σενάριο που κυκλοφορεί και θέλει τους ανθρώπους τού συλλόγου να σκέφτονται να προχωρήσουν σε αλλαγή τής τεχνικής ηγεσίας

Με τον Ράντονιτς συνεχίζει στην άκρη τού πάγκου του το Τριφύλλι, καθώς ο Σέρβος τεχνικός συνεχίζει να εργάζεται για τη βελτίωση της ομάδας με τη στήριξη της διοίκησης του Παναθηναϊκού. Τα παιχνίδια που πλησιάζουν εναντίον της Βίρτους Μπολόνια και Βιλερμπάν να είναι πολύ σημαντικά και, προφανώς, οι Πράσινοι να θέλουν δύο νίκες με πειστικές εμφανίσεις.

Υπάρχει ένα σενάριο που κυκλοφορεί και θέλει τους ανθρώπους τού συλλόγου να σκέφτονται να προχωρήσουν σε αλλαγή τής τεχνικής ηγεσίας αν δεν γίνει το 2Χ2 με πειστικές εμφανίσεις, αλλά για την ώρα δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Ράντονιτς δεν στηρίζεται και δεν συνεχίζει με βάση το καλοκαιρινό πλάνο. Που δεν είπε ποτέ κανείς ότι είναι εύκολο, παρόλα αυτά είναι πιο ορθολογικό μπασκετικά σε σχέση με το περσινό και, προφανώς, χρειάζεται χρόνος και υπομονη για να αποδώσει.

Πέρα από το σενάριο για το μέλλον τού Σέρβου κόουτς όμως, υπάρχει ένα ακόμα που αφορά τον άνθρωπο που μπορεί να τον αντικαταστήσει! Γιατί δεν είναι πολλές οι ελεύθερες επιλογές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον χώρο του μπάσκετ, που έχουν το ειδικό βάρος για να πιάσουν το πηδάλιο σε ένα καράβι όπως είναι οΠαναθηναϊκός. Και κάπου εδώ είναι που έχει κάνει την εμφάνισή του το σενάριο που ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποκτά πρωταγωνιστικο ρόλο.

Γιατί όντως ο Έλληνας τεχνικός είναι top class λύση, έχει δοκιμαστεί και τα έχει καταφέρει σε πολύ υψηλό επίπεδο, ενώ μπορεί να δώσει στο Τριφύλλι αυτό για το οποίο είχε αποκτηθεί και ο Ράντονιτς, αλλά ακόμα δεν το έχει καταφέρει: Σκληράδα στην άμυνα και οργανωμένο παιχνίδι.

Όντως ισχύουν όλα αυτά. Εκείνο που δεν ισχύει είναι ότι οι Πράσινοι μπορεί να ασχοληθούν με την περίπτωση του Σφαιρόπουλου! Δεν σκοπεύουν να του κάνουν πρόταση, μην τρώτε το σανό που ήδη έχει κάνει δειλα-δειλά την εμφάνισή του, όπως δεν του είχαν κάνει ούτε το περασμένο καλοκαίρι!

Για την ακρίβεια ο Σφαιρόπουλος έτσι κι αλλιώς θα δυσκολευτεί να ξαναβρει δουλειά σε επίπεδο Ευρωλίγκας άμεσα, καθώς και ο Ερυθρός Αστέρας όταν έμεινε χωρίς προπονητή δεν του έκανε πρόταση. Μόνο στην Μπάγερν θα μπορούσε να ανοίξει μια πόρτα, αλλά με την προϋπόθεση ότι ο Τρινκέρι θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για να μην ξεφεύγουμε όμως, το θέμα μας εδώ, τώρα, δεν είναι το μέλλον του Σφαιρόπουλου, αλλά η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό. Κι αυτή είναι με τον Ράντονιτς. Αν αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό το θέμα, ο Σφαιρόπουλος δεν θα βρεθεί σε μπροστινή θέση στη λίστα με τις επιλογές…

πηγή: sportdog.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Υπόθεση Σένκεφελντ: Όσο χάνεται χρόνος για το νέο συμβόλαιο, τόσο θα μεγαλώνει ο κίνδυνος!

Previous article

Η βαθμολογία δεν… λέει ψέματα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.