0

Η καλύτερη ομάδα του Α’ γύρου της Super League

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος στην κορυφή, μετρώντας 12 νίκες και 1 ισοπαλία, αποτελώντας έτσι την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος τόσο βάσει αποτελεσμάτων όσο και βάσει αγωνιστικής εικόνας και νοοτροπίας.

Το Τριφύλλι του Γιοβάνοβιτς χαρακτηρίζεται από αγωνιστική πειθαρχία, είναι ομάδα με ταυτότητα και ο κάθε παίχτης έχει συγκεκριμένο ρόλο και τον οποίο υπηρετεί όποτε του ζητηθεί. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο φαίνεται πως η ομάδα έχει προσήλωση στο στόχο της, δεν προχωρά σε βεβιασμένες κινήσεις, ακόμα και όταν ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος, και υπάρχει υπομονή μέχρι τέλους.

 

Με βάση τα παραπάνω χαρακτηριστικά οι «Πράσινοι» κατάφεραν να πανηγυρίσουν νίκες με γκολ από την αρχή του αγώνα, κατάφεραν να γυρίσουν εις βάρος τους σκορ σε παιχνίδια ντέρμπι όπως με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά πήραν «τρίποντα» ακόμα και σε αγώνες που ο χρόνος πίεζε όπως με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο. Επίσης, κέρδισαν παιχνίδια στις καθυστερήσεις όπως με τον Άρη, ενώ κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Ολυμπιακό στην τελευταία φάση του αγώνα. Όλα αυτά δείχνουν πως ο φετινός Παναθηναϊκός έχει το «μέταλλο» που χρειάζεται μια ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό και πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους δυσκολία.

Ένα ακόμα στοιχείο που αποδεικνύει την ανωτερότητα του Τριφυλλιού είναι το γεγονός πως κατάφερε να «θεραπεύσει» την παθογένεια προηγούμενων ετών που άκουγε στο όνομα επαρχία. Φέτος ο Παναθηναϊκός έχει περάσει από έδρες που είχε χρόνια να πανηγυρίσει νίκη όπως το Ηράκλειο και η Τούμπα, αλλά και από όλες τις έδρες της επαρχίας όπου πέρυσι και τα προηγούμενα χρόνια συνήθιζε να αφήνει βαθμούς.

Βέβαια για να επιτευχθούν όλα αυτά, ο Γιοβάνοβιτς βρήκε πολλούς πρωταγωνιστές και κατάφερε να κάνει την ομάδα του απρόβλεπτη και επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο.
Όλα τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν πως το Τριφύλλι δίκαια βρίσκεται στην 1η θέση αλλά και στο +8 από τη βασική διεκδικήτρια του του τίτλου, την ΑΕΚ.

Όλα αυτά είναι έργο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος μέσα από τη δουλειά το κατάφερε να κάνει ξανά τον Παναθηναϊκό υπολογίσιμο, διεκδικητή του πρωταθλήματος και βασικό πρωταγωνιστή αυτού, στοιχεία που αρμόζουν δηλαδή στο μέγεθος του συλλόγου.

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

 

Τα σενάρια για Ράντονιτς, επόμενη μέρα και… Σφαιρόπουλος!

Previous article

Βρήκε ομάδα ο Διούδης – Όλα δείχνουν μεταγραφή τον Ιανουάριο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.