0

Το πρώτο δείγμα της ομάδας του Αντωνίου είναι θετικό.

Ο Παναθηναϊκός Β΄ έχει δώσει 3 επίσημα παιχνίδια την εφετινή σεζόν. Αυτές οι πρώτες αγωνιστικές μπορούν να μας δώσουν ένα μικρό πρώτο δείγμα για την ομάδα που χτίζεται. Την νοοτροπία αλλά και τον χαρακτήρα της.

Οι ”πράσινοι” σε 3 ματς έχουν πάρει 1 νίκη και 2 ισοπαλίες. Το τρίποντο ήρθε κόντρα στον Απόλλων Λάρισας. Ενώ τα δύο ”χ” τα έφερε με Θεσπρωτό και Αλμωπό. Για όσους σας ”ξεγελάει” η βαθμολογία του ομίλου, τα παιχνίδια αυτά δεν ήταν απλά.

Θα τα πάρουμε με τη σειρά. Ο Απόλλων Λάρισας, ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -9 βαθμούς λόγω τιμωρίας. Ηττήθηκε από το ”τριφύλλι” με 5-2 σε ένα συναρπαστικό ματς. Έπειτα κέρδισε τον Μακεδονικό εντός και την Βέροια εκτός έδρας. Έτσι βρίσκεται στους -3. Η ομάδα της Μακεδονίας είχε κόντρα στο σύνολο του Απόλλων Λάρισας την μόνη της απώλεια βαθμών. Ενώ η Βέροια από την άλλη έφερε 2 ισοπαλίες με Νίκη Βόλου και ΠΑΟΚ Β΄, πριν ηττηθεί από τους Λαρισαίους.

Ο Θεσπρωτός από την πλευρά του, πέρα από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό έφερε και άλλο ένα ”χ” εκτός έδρας με τον Πανσερραϊκό. Ενώ έχασε από τον Μακεδονικό 2-0. Τέλος, ο Αλμωπός πέρα από την ισοπαλία κόντρα στο σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου, απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας από τον Ηρακλή. Ενώ έχασε πολύ δύσκολα από τον Πανσερραϊκό με 0-1.

Ο Παναθηναϊκός Β΄ δεν είχε παιχνίδια της σειράς. Αλλού όμως θέλουμε να καταλήξουμε. Η δεύτερη ομάδα των ”πρασίνων” ξεδίπλωσε το ταλέντο της επιθετικά κόντρα στον Απόλλων Λάρισας. Σκόραρε 5 γκολ. Σχεδόν όλα πήγαν τέλεια. Εμείς θα σταθούμε στο 2ο και στο 3ο παιχνίδι όμως.

Τα παιχνίδια με Αλμωπό Αριδαίας και Θεσπρωτό έχουν πολλά κοινά αλλά και ίδιο παρονομαστή. Και στα δύο αυτά ματς το ”τριφύλλι” έμεινε πίσω στο σκορ σχετικά νωρίς. Και τα δύο παιχνίδια ”στράβωσαν” για να το πούμε αλλιώς. Δεν θα σου πηγαίνουν εξάλλου όλα όπως τα θες. Το θέμα είναι όμως πως αντιδράς αν δεν πάνε καλά τα πράγματα. Η αντίδραση των παικτών του Αντωνίου ήταν πολύ θετική.

Οι ”πράσινοι” κατάφεραν και στις δύο αναμετρήσεις να ισοφαρίσουν. Μάλιστα, στην Ηγουμενίτσα έμειναν δύο φορές πίσω στο σκορ. Κατάφεραν λοιπόν και έβγαλαν δύο φορές αντίδραση. Και στα δύο ματς έχαναν με 1-0 στο ημίχρονο. Όμως, και στο ένα αλλά και στο άλλο ισοφάρισαν νωρίς στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα ήταν πάνω κάτω και στο ίδιο λεπτό (στο 53΄ με Αλμωπό και στο 54΄ με Θεσπρωτό).

Συμπέρασμα. Στις δύο αυτές αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός Β΄ έδειξε χαρακτήρα σαν ομάδα αλλά και σωστή νοοτροπία. Δεν απογοητεύτηκε επειδή έμεινε πίσω στο σκορ. Ούτε έπεσε η ψυχολογία των παικτών επειδή ”στράβωσε” το παιχνίδι. Ισοφάρισαν και στην μία περίπτωση αλλά και στην άλλη. Ενώ μάλιστα, κόντρα στον Αλμωπό είχαν τις ευκαιρίες και για να πάρουν τους 3 πόντους.

Βέβαια, όπως αναφέραμε και στην αρχή το δείγμα είναι πολύ μικρό. Ωστόσο, τα παραπάνω ήταν άξια έστω και μίας μικρής αναφοράς.

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

 

Παναθηναϊκός-Μπολόνια: Με άρωμα 2002

Previous article

Οκτάρι από Μουντιάλ για ΠΑΟ – “Διαπλοκή” με Πέρεθ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.