0

Για 2+1 μεταγραφές πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, με φόντο το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Αρχικά θέλουν να προσθέσουν στο οπλοστάσιο τους έναν ποιοτικό χαφ που θα αγωνίζεται στις θέσεις «8» και «10» και θα έχει τη δυνατότητα να αποτελεί τον «αντι – Μπερνάρ», όποτε ο Βραζιλιάνος άσος παίρνει εσωτερική μετάθεση και πηγαίνει από τον άξονα στα…φτερά.

Συγχρόνως το «τριφύλλι» ψάχνεται και για έναν δεξιό εξτρέμ που θα καλύψει το κενό που δημιούργησε ο τραυματίας Αϊτόρ.

Έναν wingerπου θα διαθέτει καλή ταχύτητα θα πατάει περιοχή και θα διατηρεί καλή σχέση με τα δίχτυα.

Επιπροσθέτως ο Παναθηναϊκός θέλει να ρίξει νερό στο…μύλο της μεταγραφής ενός ακόμη πλάγιου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα έχει την ευχέρεια να παίζει εξίσου καλά και στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι συνεργάτες του και οι σκάουτ του κλαμπ έχουν σηκώσει (μεταγραφικά) μανίκια, τσεκάρουν κι αξιολογούν διάφορες περιπτώσεις παικτών.

Στο παγκόσμιο φόρουμ του «TranferRoom» που έλαβε χώρα προ ημερών στο Βερολίνο, μία από τις ομάδες που έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τον Παναθηναϊκό ήταν και η Ρόζενμποργκ με εκπρόσωπο τον Sport Director, Μίκαελ Ντόρσιν.

Πραγματοποιώντας focus στο δυναμικό της νορβηγικής ομάδας, το μάτι πέφτει πάνω σε δύο παίκτες που σε πρώτο χρόνο δείχνουν να διαθέτουν το αγωνιστικό πακέτο που ψάχνει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση εν όψει Ιανουαρίου.

Στέφανο Βέκια

 Γεννημένος στις 23 Ιανουαρίου 1995, ο Σουηδός ποδοσφαιριστής (ιταλικής καταγωγής) καλύπτει τις θέσεις του δεξιού κι αριστερού winger κι έχει ύψος 1,83 μέτρα.

Γράφει στο κοντέρ την φετινή σεζόν 12 γκολ και 2 ασίστ σε συνολικά 22 παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων και των 3 γκολ σε 5 ματς στα προκριματικά και τα πλέι οφ του Europa League.

Η Ρόζενμποργκ αγόρασε τα δικαιώματά του από την Σίριους τον Γενάρη του ΄21 κι έχει συμβόλαιο μαζί του που «τρέχει» μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024.

Παρεμπιπτόντως, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Βέικα είναι μανατζερικά «ομόσταβλος» με τον…δικό μας, Γιώργο Γιακουμάκη με τους δύο παίκτες να συνεργάζονται με το γραφείο «BHM Sports Agency».

Παρακολουθήστε σε δράση τον Στέφανο Βέκια.

Ο («μίστερ – ασίστ») Κάρλο Χόλσε 

Γεννημένος στις 2 Ιουνίου 1999 ο Δανός χαφ αγωνίζεται στις θέσεις «8» και «10» κι έχει ύψος 1,77 μέτρα.

Η Ρόζενμποργκ τον απέκτησε από την Κοπεγχάγη τον Ιανουάριο του ΄20 και συνολικά με τη φανέλα της νορβηγικής ομάδας μετράει 19 γκολ και 32 ασίστ (!) σε 101 ματς.

Ο Χόλσε είναι «μετρ» στις ασίστ όπως επιβεβαιώνουν περίτρανα και οι 17 ασίστ (5 γκολ) που έχει βγάλει την τρέχουσα σεζόν.

Εκτός από την Ρόζενμποργκ και την Κοπεγχάγη (46 συμμετοχές – 4 γκολ – 5 ασίστ) έπαιξε πιο παλιά και στην Έσμπιεργκ (15 παιχνίδια – 3 γκολ – 1 ασίστ) ενώ έχει περάσει απ΄όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Δανίας.

Το συμβόλαιό του με το νορβηγικό σύλλογο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του ΄24.

Παρακολουθήστε σε δράση τον Κάρλο Χόλσε.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Μπερνάρ – Ατομικό ο Παλάσιος

Previous article

Παναθηναϊκός – Πφέφινγκεν 3-0 : Νίκη και φούλ για τους “32” του CEV Challenge Cup

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.