0

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 σετ την Πφέφινκεν στο κλειστό του Αγίου Θωμά στα πλαίσια του πρώτου αγώνα της φάσης των «64» του CEV Challenge Cup.

Η αναμέτρηση:

Οι «πράσινες» μπήκανε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 7-2. Με μονό μπλοκ της Γκρόθες, το «τριφύλλι» έφτασε σε διπλό σκορ (10-5) ελέγχοντας απόλυτα το σετ. Η διαφορά διευρύνθηκε στους οκτώ πόντους 15-7, μετά από πρώτο χρόνο της Χατζηευστρατιάδου. Η συνέχεια του σετ ήταν ανάλογη, με τον Παναθηναϊκό να κάνει εύκολα το 1-0 (25-15).

Ανάλογο ήταν το ξεκίνημα και στο δεύτερο σετ (11-4), με τις «πράσινες» να ελέγχουν το ματς. Με άσσο της Μέντιτς, το «τριφύλλι» ξέφυγε με δέκα πόντους (16-6) ενώ η επίθεση της Ανθούλη διαμόρφωσε το 20-10. Εν τέλει, ο Παναθηναϊκός έκλεισε το δεύτερο σετ με 25-13, κάνοντας το 2-0.

Οι φιλοξενούμενες μπήκανε δυνατά στο τρίτο σετ και προηγήθηκαν με 5-7. Στην συνέχεια του σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά (16-16), με το προβάδισμα να εναλλάσσεται. Τελικά, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το σετ (25-20) και πήρε την νίκη με 3-0.

Τα σετ: 25-15, 25-13, 25-20

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αυτοί είναι τα δύο «αστεράκια» της Ρόζενμποργκ που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό! (Vids)

Previous article

Τι Ισπανία Θεέ μου! «Φούριας ρόχας» ….όνομα και πράγμα (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.