0

Αναγκαία είναι η ενίσχυση του Παναθηναϊκού, για να βγάλει το δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα που τον περιμένει τον Ιανουάριο, όπως μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Όλο το βάρος έχει πέσει στις μεταγραφές, ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα μέσα στο Γενάρη. Ειδικά αν περάσει τον Βόλο στο Κύπελλο, θα έχει πάρα πολλά παιχνίδια. Πρέπει να έχει περισσότερες λύσεις από αυτές που είχε μέσα στη σεζόν. Έχει χάσει και τον Αϊτόρ, θέλει και έναν παίκτη πίσω από τον Μπερνάρ. Χρειάζεται παίκτες μπροστά για να έχει ήσυχο το κεφάλι του, να μην λέει “ωχ μου χτύπησε κάποιος”. Πάντα ο Γιοβάνοβιτς προσέχει πολύ τις μεταγραφές, αλλά ίσως εδώ πρέπει να πάρει αποφάσεις λίγο πιο γρήγορα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι οι διεθνείς του «τριφυλλιού» θα κάνουν προπόνηση την Κυριακή, όταν οι υπόλοιποι θα έχουν ρεπό και όλοι μαζί θα αναχωρήσουν για Κύπρο την Δευτέρα.

Ενώ ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, όπου επέστρεψε ο Μπερνάρ.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Νέα απώλεια για τον Παναθηναϊκό Β’ – Εκτός για ένα μήνα ο Ταβάρες

Previous article

Επιστρέφει ο Ντε Κολό και θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.