0

Ο Νάντο Ντε Κολό ξεπέρασε τον μυϊκό σπασμό που τον ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα και θα επιστρέψει στη δράση για τη Βιλερμπάν, προλαβαίνοντας το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό (Παρασκευή 25/11 – 21:00).

Έτοιμος για την επιστροφή στη δράση με τη φανέλα της Βιλερμπάν είναι ο Νάντο Ντε Κολό. Ο Γάλλος απουσίασε από την αναμέτρηση απέναντι στην Ερυθρό Αστέρα για την 8η αγωνιστική, όμως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση απέναντι στην Μπάγερν.

Οι Γάλλοι υποδέχονται τους Βαυαρούς στις 21:00, ενώ δύο 24ωρα αργότερα αριβάρει στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Ο Πάρκερ είναι ανακουφισμένος που θα έχει τον βασικό του γκαρντ στα δύο αυτά κρίσιμα παιχνίδια για την Βιλερμπάν, που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή 2-3.
Ο Ντε Κολό απουσίασε με μυϊκό σπασμό την περασμένη εβδομάδα, όντας κομβικός στο παιχνίδι της Βιλερμπάν με 12.7 πόντους, 4 ασίστ, 2.4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Όλο το βάρος στις μεταγραφές: «Βαρύς ο Γενάρης, θέλει περισσότερες λύσεις ο Παναθηναϊκός»

Previous article

Ο Παλάσιος επανέρχεται σιγά-σιγά

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.