0

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να βελτιώσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και σκοπεύει να δώσει μεγαλύτερο βάρος, στις ατέλειες που έχει διακρίνει από την αρχή της σεζόν.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει τη δυνατότητα στον Σέρβο τεχνικό θα εστιάσει περισσότερο σε πράγματα που δεν του αρέσουν και να προσπαθήσει να διορθώσει αδυναμίες και λάθη του «τριφυλλιού». Παράλληλα, θα περιμένει τις επόμενες ημέρες την επιστροφή τραυματιών παικτών σε κανονικούς ρυθμούς, προκειμένου να μειωθούν τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει. Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της Κύπρου και θα είναι πανέτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Τέλος, το επόμενες διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα των μεταγραφικών κινήσεων, καθώς οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού και ενός κεντρικού μέσου με έφεση στη δημιουργία.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Τα highlights της μεγάλης νίκης με την Μπολόνια (Vid)

Previous article

Αυτά προσφέρει ο Παναθηναϊκός στους τέσσερις που θέλει να ανανεώσουν!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.