0

Σπουδαία επιτυχία για το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού που επικράτησε με 7-5 του Εθνικού στο Παπαστράτειο.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν και πήραν μια σημαντική νίκη μέσα στον Πειραιά επί του σκληροτράχηλου Εθνικού.

Το «τριφύλλι» ήταν πολύ ουσιαστικό και κατάφερε και επικράτησε κόντρα σε μια από τις ιστορικές ομάδες της Α1.

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός και παρά την πίεση που προσπάθησε να ασκήσει ο αντίπαλος , ήταν ισόπαλος 2-2 με τους «κυανόλεκους».

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι «πράσινοι» έκαναν το καλύτερο τους οκτάλεπτο αφού κατάφεραν και πήραν διαφορά δύο τερμάτων και πήραν κεφάλι στο σκορ 4-6.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Εθνικός άσκησε τη μεγαλύτερη πιεση του και μείωσε σε 5-6 όμως ο Παναθηναϊκός είχε την καρδιά και την ψυχή του νικητή και στο τέταρτο οκτάλεπτο σφράγισε τη νίκη μη δεχόμενος τέρμα και έβαλε ένα ακόμα με 5-7.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 2,2, 2-4, 1-0, 0-1

Εθνικός(Κουντουδιός):Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 1, Ιωάννου, Φρέιτας, Θεοδόσης, Παπαδόγκωνας 1, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος 1, Μαθιόπουλος 1, Λαδάς, Δροσόπουλος και Βαλλιανάτος 1.

Παναθηναϊκός(Μάζης):Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 2, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 3, Π.Σιαμάς, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χ.Σιαμάς και Ζερβουδάκης.

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Λι: «Η μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι με την Βίρτους ήταν η συγκέντρωση»

Previous article

«Τρελάθηκε» η μαμά του Λι με την εμφάνιση του γιου της: «Θέλω να κερδίζει πάντα» (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.