0

Ο Πάρις Λι μίλησε για τη μεγάλη διαφορά του Παναθηναϊκού σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και τόνισε πως είναι σημαντικό για το «τριφύλλι» να φτάσει σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη την Παρασκευή.

Ο Αμερικανός γκαρντ είπε στην κάμερα της NOVA: «Η μητέρα μου ήρθε εδώ και έφερε ενέργεια. Μου διάβασε την Βίβλο και μαγείρεψε γιατί αύριο έχουμε Thanksgiving.

Ήταν ένεση αυτοπεποίθησης. Έχουμε δύο παιχνίδια στη σειρά που θέλουμε να κερδίσουμε και να χτίσουμε πάνω σε αυτά. Έδειξε πολλά για τον χαρακτήρα μας αυτό το παιχνίδι. Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε, ήμασταν όλοι συγκεντρωμένοι και θέλαμε να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε.

Το παιχνίδι που παίξαμε την Κυριακή μας έφερε πιο κοντά. Ο Ουίλιαμς μας μιλούσε και μας έλεγε ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Αμερική που ξυπνάνε στις 7 το πρωί για να μας δουν. Αυτό μας έδωσε τόνωση.

Η συγκέντρωση έκανε τη διαφορά. Έχουμε χάσει πολλά κλειστά παιχνίδια φέτος. Ξέραμε ότι ήμασταν στο 2-6 και θέλαμε να κερδίσουμε αυτά τα 2 παιχνίδια. Θα είναι κάτι για εμάς, για να ξεκινήσουμε από κάπου».

Στην εκπομπή της NOVA μίλησε και η μητέρα του, που βρίσκεται στην Ελλάδα για το Thanksgiving. «Μιλάμε συνέχεια και μου λέει τι γίνεται στην προπόνηση. Πάντα του λέω πού πρέπει να εστιάζει και πού να δίνει προσοχή. Ακολουθεί τις οδηγίες μου».

Παράλληλα, αποκάλυψε τον λόγο που βάφτισε το παιδί της Πάρις: «Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ήμασταν φτωχοί και όταν ήμουν έγκυος έβλεπα την Γαλλία από την τηλεόραση και έλεγα πως θα ονομάσω το παιδί μου Πάρις γιατί δεν ήξερα αν θα πάω ποτέ. Και εκείνος με πήγε στην στο Παρίσι πέρυσι».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αυτά προσφέρει ο Παναθηναϊκός στους τέσσερις που θέλει να ανανεώσουν!

Previous article

Μεγάλο διπλό στον Πειραιά!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.