0

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο που μας βοήθησε πολύ να επιβιώσουμε και να κερδίσουμε. Ελπίζω σε δύο μέρες να είναι πάλι εδώ. Στο τέλος και την παράταση μας βοηθήσαν πολύ. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό. Η τρίτη περίοδος ήταν πολύ καλή. Ήταν δύσκολο να πάρουμε το ματς στο τέταρτο δεκάλεπτο. Η ομάδα δεν ήταν καλή στην άμυνα. Δεν πήραμε το ματς στην κανονική διάρκεια, αν και προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους, αλλά είναι για εμάς μεγάλη νίκη γιατί παίζαμε με μια ομάδα με ποιότητα, κερδίζουμε χρόνο, αλλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σωματικά και πνευματικά για το ματς με τη Βιλερμπάν».

Για την απόδοση του Ουίλιαμς: «Νομίζω ότι είναι η ομάδα που κέρδισε. Για να κερδίσεις μια ομάδα όπως τη Βίρτους θες όσους περισσότερους παίκτες μπορείς. Το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από 3 ματς που τα χάσαμε στο τέλος, πήραμε ένα και μας βοηθάει στην ψυχολογία μας».

Για την πεντάδα με Ουόλτερς και Πάρις Λι: «Θα είναι μια από τις επιλογές που έχουμε, ειδικά τώρα που είναι έξω και ο Γκριγκόνις, που θα πρέπει να βρούμε τρόπους να καλύψουμε το κενό του».

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού: Φοβερός ο Ουίλιαμς, κλειδιά όλοι οι Αμερικανοί

Previous article

Τα highlights της μεγάλης νίκης με την Μπολόνια (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.