0

Από την εμφάνιση καριέρας στην…Καρδίτσα, ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν απόντας κόντρα στους Ιταλούς.

Γιατί αυτές οι μεγάλες μεταπτώσεις απόδοσης από τον Παπαγιάννη;;

Ώρες-ώρες δείχνει μονοδιάστατος στην επίθεση, σαν να μην έχει λόγο ύπαρξης στο παρκέ αν δεν του πετάξεις τη μπάλα πάνω από τη στεφάνη για να την καρφώσει.

Αυτονόητα πράγματα για κορμί 220 εκατοστών. Κατά τα άλλα παιχνίδι με πλάτη ούτε για δείγμα, τα γνωστά ,δηλαδή, που βλέπουμε χρόνια τώρα. Προφανώς το παιδί έχει πράγματα να δώσει, είναι σε …νηπιακή ηλικία για φορ (25 ετών), οι ψηλοί, ως γνωστόν, αργούν να ωριμάσουν μα αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει πράγματα από τον νο1 πίβοτ του, έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το ρόστερ, κινδυνεύει σε κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα.

Ευτυχώς που ο Αρτούρας Γκουντάιτις πρόσφερε με τους Ιταλούς. Όσο ο Ελληνας ψηλός ήταν στον πάγκο η ομάδα απέδιδε, είχε το μομέντουμ της αναμέτρησης, με το που πατούσε παρκέ ο Μεγαρίτης χαροπάλευες.

Δημήτρης Στρατής

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

ΠΑΟ Β: Ο εντυπωσιακός αριθμός τερμάτων

Previous article

Διπλή προπόνηση με το βάρος σε φυσική κατάσταση και κυκλοφορία μπάλας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.