0

Οι “πράσινοι” σκοράρουν πολυ περισσότερο τη φετινή σεζόν

Ο Παναθηναϊκός Β συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την εικόνα του. Μπορεί οι δύο σερί ισοπαλίες να μην είναι αυτό που αναζητούσαν οι άνθρωποι του συλλόγου, ωστόσο δείχνει ένα βήμα εξέλιξης. Ο Αντωνίου, νοιάζει πως έχει μεταφέρει τη φιλοσοφία του στον Παναθηναϊκό καθώς έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στις πρώτες αγωνιστικές.

Σχετικά με τα γκολ, το “Τριφύλλι” φαίνεται πως φέτος θα πετυχαίνει τέρματα με μεγαλύτερη συνέπεια από ότι έκανε πέρσι. Σε τρεις αναμετρήσεις με Απόλλων Λάρισας, Θεσπρωτό και Αλμωπό Αριδαίας μέτρα 8 τέρματα υπέρ. Σημαντικό ρόλο παίζουν και τα πέντε που πέτυχε ο Παναθηναϊκός Β στην πρεμιέρα, κόντρα στην ομάδα της Λάρισας.


Η πορεία του Τριφυλλιού σε σχέση με πέρσυ είναι πολύ πιο βελτιωμένη. Είτε κάποιος δει τα στατιστικά της ομάδας είτε δει την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο θα μπορέσει να καταλάβει πως ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα.

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αρχίσει να δείχνει βελτίωση, να αποκτήσει ταουτότητα

Previous article

Από το ζενίθ στο ναδίρ ο Παπαγιάννης για άλλη μια φορά

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.