0

Ξεκάθαρη είναι η πρόθεση του Παναθηναϊκού να φέρει τον παικταρά προκειμένου η ομάδα να «κλειδώσει» το πρωτάθλημα Ελλάδος και να παραστεί σε 2ο συνεχόμενο τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. 

Όπως το περασμένο καλοκαίρι τα πολλά χρήματα «έπεσαν» στον σέντερ φορ, τον Ιανουάριο άρχισε η ώρα του εξτρέμ και εδώ το κέρδος θα είναι «διπλό» για τους «πράσινους»!

Γιατί και θα ανανεώσει με την ομάδα ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αλλά και θα αποκτηθεί ένας «Σπόραρ» – σε αξία – στο άκρο της επίθεσης. Οπότε, καταλαβαίνει κανείς πως το καλοκαίρι θα γεμίσει εξ αρχής με ποδοσφαιριστές η επιθετική γραμμή της ομάδας.

Όσον αφορά την πανάκριβη μεταγραφή που ετοιμάζουν στον Παναθηναϊκό, η διοίκηση προτίθεται να πληρώσει και ομάδα για να «αρπάξει» το στόχο της και σίγουρα θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας στη συγκεκριμένη θέση, πάνω και από τον Παλάσιος.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Νικολογιάννης: «Αυτούς που θέλει θα τους κρατήσει ο Παναθηναϊκός»!

Previous article

Ο κοινός παρανομαστής στις τέσσερις υποθέσεις συμβολαίων

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.