0

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM τόσο στις επικείμενες ανανεώσεις όσο και στις μεταγραφές που θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός, αλλά και στην… κάψα των Κύπριων για τα φιλικά.

Τα τελευταία δεδομένα από το κομμάτι των μεταγραφών του Παναθηναϊκού μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να αξιοποιήσει τον χρόνο αυτό και να βρει παίκτες που θα τον ενισχύσουν. Ξέρουμε ότι ο Γενάρης είναι ένα μήνας πολύ δύσκολος, επειδή και ο κόουτς το ψάχνει πολύ, δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθουν γρήγορα ο χαφ και ο εξτρέμ», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στις ανανεώσεις, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι στόχος του «τριφυλλιού» είναι να έχουν κλείσει τα μέτωπα μέχρι τον Ιανουάριο, ενώ υπάρχει αισιοδοξία και πιστεύει ότι τους παίκτες που θέλει θα τους κρατήσει.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης στάθηκε και στην ανυπομονησία που υπάρχει από τους φίλους του Παναθηναϊκού στην Κύπρο για να βρεθούν στα φιλικά παιχνίδια.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ουίλιαμς: «Μάθαμε από τις ήττες – Να παραμείνουμε ενωμένοι»

Previous article

Ο Αλαφούζος “τρελάθηκε” – Πληρώνει και ομάδα για να φέρει παικταρά!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.