0

Τσεκάρει στις σκανδιναβικές χώρες ο Παναθηναϊκός. Ποια τα ονόματα που έχουν “συνδεθεί” μαζί του;

Η αναζήτηση στον Παναθηναϊκό παραμένει σε ισχύ. Το Τριφύλλι ψάχνει τουλάχιστον 2 μεταγραφές, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Έναν βασικό εξτρέμ και έναν ακόμα παίκτη που θα δώσει τόσο ποσότητα, αλλά και φυσικά ποιότητα στις θέσεις των χαφ.

Oι Πράσινοι “σκάναραν” στόχους στην Σκανδιναβία, πριν από αρκετό καιρό. Τα… πράσινα ρεπορτάζ ήρθαν να προσθέσουν νέες πληροφορίες πάνω στο θέμα. Στις βόρειες χώρες της Ευρώπης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του θα κάνουν την αναζήτηση τους, ώστε να μπορέσουν να βρουν την καλύτερη επιλογή για την ομάδα.

Μάλιστα, ήδη 2 ονόματα έχουν “συνδεθεί” με τον Παναθηναϊκό; Ποιοι είναι αυτοί; Ο λόγος για τον Βίκτορ Γένσεν αλλά και τον Γιόχαν Χόβε. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως αυτοί οι 2 ποδοσφαιριστές, είναι οι μόνοι που έχουν στη λίστα τους οι κυπελλούχοι Ελλάδος.

Αναμφίβολα, το Τριφύλλι όπως ήδη αναφέραμε έχει ανάγκη για προσθήκες παικτών, ώστε να προσθέσει “βάθος” στο ρόστερ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Άλλωστε, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τα τελευταία παιχνίδια των Πράσινων, όταν ο Σέρβος τεχνικός κλήθηκε να παίξει 3 παιχνίδια σε διάστημα μιας εβδομάδας, έχοντας ταυτόχρονα να διαχειριστεί και τις πολλές και σημαντικές απουσίες της ομάδας του.

Σίγουρα, το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός “βλέπει” προς Σκανδιναβία, δεν σημαίνει πως είναι και το μόνο μέρος στο οποίο ψάχνει τους επόμενους παίκτες της ομάδας. Η πλευρά των Πράσινων κοιτάζει όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, για να βρει τους κατάλληλους παίκτες που θα “κολλήσουν” ιδανικά στο ρόστερ των κυπελλούχων Ελλάδας και θα μπορέσουν να προσαρμοστούν το συντομότερο δυνατόν, ώστε να δώσουν σημαντικές βοήθειες και γρήγορα στο Τριφύλλι.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Πιθανότατα θα μεταδοθούν τα φιλικά του Παναθηναϊκού

Previous article

Νικολογιάννης: «Βλέπω να ανανεώνει πρώτος ο Ρούμπεν με Παναθηναϊκό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.