0

Ο Ρούμπεν Πέρεθ θα ανοίξει το χορό των ανανεώσεων για τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης

Πρώτη από τις ανανεώσεις που σκοπεύει να κάνει ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως θα είναι αυτή του Ρούμπεν Πέρεθ, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Βλέπω πως ο πρώτος χρονικά που θα κλείσει είναι ο Ρούμπεν. Είναι ένας παίκτης που έχει βάλει τη σφραγίδα στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς, ένας εγκέφαλος στη μεσαία γραμμή και έχει όλα τα στοιχεία για να καλύπτει την ταχύτητα που του λείπει», τόνισε.

Όσο για τις υπόλοιπες υποθέσεις ανανεώσεων (Κουρμπέλη, Σένκεφελντ, Αϊτόρ κλπ.), είπε: «Θέλει να κρατήσει και τους τέσσερις ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν θέλει να γίνει σίριαλ καμία από τις υποθέσεις αυτές. Επαφές έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται, είναι σημαντικό να μείνουν παίκτες κορμού και αν αυτό συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι δεν θα χρειαστεί να έρθουν πάρα πολλοί παίκτες όπως τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω πως θα γίνει κίνηση για να μείνει και ο Πούγγουρας».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Συνεχίζει το τσεκάρισμα στην Σκανδιναβία ο Παναθηναϊκός

Previous article

Η ιδιοφυΐα του Μπαρτζώκα…: «Ο τελευταίος Παναθηναϊκός κέρδισε τη Βίρτους, όλα γίνονται»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.