0

Ο Παναθηναϊκός «τρέχει» τις επαφές για τα συμβόλαια που θέλει να ανανεώσει.

Σε ρυθμούς χειμερινής προετοιμασίας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς τη Δευτέρα θα αναχωρήσει για την Κύπρο. Ωστόσο, η διοίκηση τρέχει τις συζητήσεις με τους παίκτες που θέλει να κρατήσει στο ρόστερ, καθώς τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι.

Η προσοχή εστιάζεται στις περιπτώσεις των Ρούμπεν, Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Κουρμπέλη, αλλά και του Μπρινιόλι,

Ήδη το «τριφύλλι» έχει εκφράσει τη θέση της να κρατήσει τους παραπάνω παίκτες και ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις. Σε πιο προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές με τον Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος φέρεται έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Ο 33χρονος μέσος αποτελεί το μυαλό της ενδεκάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και είναι σημαντική η παραμονή του.

Μέσα στον Δεκέμβριο αναμένεται να προχωρήσουν και οι υπόλοιπες υποθέσεις, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μην έχει εκκρεμότητες με την έναρξη του 2023, αλλά άπαντες να είναι συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Όλα τα φώτα στραμμένα στο ντέρμπι «αιωνίων»!

Previous article

Μπέικον: «Ήρθα εδώ για να σκοράρω, να βάζω τη μπάλα στο διχτάκι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.