0

Ο Θανάσης Γιαπλές μίλησε για την αλλαγή προσώπου που δείχνει σταδιακά ο Παναθηναϊκός και το πόσο σημαντικές και επιβεβλημένες ήταν οι νίκες στη «διαβολοβδομάδα».

Αρχικά είπε: «Αισθανόμασταν και αισθανόμαστε πίεση γιατί ξέρουμε σε ποια ομάδα είμαστε. Ειδικά μετά την εμφάνισή μας στην Κωνσταντινούπολη θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια. Σήμερα αισθανόμασταν καλύτεροι και σε κάποια σημεία η άμυνά μας ήταν εκπληκτική, σεμιναριακή θα έλεγα και ειδικά στον Ντε Κολό.

Για το διαφορετικό πρόσωπο που δείχνει ο Παναθηναϊκός: «Όταν ο βασικός σου σέντερ είναι τραυματίας και δεν κάνει την προετοιμασία που πρέπει. Όταν ο Ουόλτερς είναι εκτός λόγω τραυματισμού, και αυτός είναι πλέον άλλος παίκτης. Και ο Μπέικον έχει το ταλέντο του και είναι αυτός που είναι. Είμαστε πλέον μια διαφορετική ομάδα. Νομίζω πως δικαιωνόμαστε σιγά-σιγά».

Για την άμυνα της ομάδας: «Από την άμυνα παίρνουμε δύναμη και έπεται η επίθεση. Στο τέλος χαλαρώνουν λίγο οι παίκτες, λίγο οι διαιτητές. Θα δούμε τον Μπέικον την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα πάρει τη θέση του Γκριγκόνις λόγω τραυματισμού. Πιθανόν δεν προλαβαίνει ούτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Νικολογιάννης: «Ότι πρέπει ο Ρούμπεν για τον Παναθηναϊκό – Εκτιμά Μπιλάλ ο Γιοβάνοβιτς»

Previous article

“Ο κατήφορος” – Ο ένας στους δύο κερδίζει – Η ομοσπονδία δεν δικαιούται να πανηγυρίζει!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.